sourze.se

Go for it, Linda!

Linda Rosing vill göra det hon gillar och hon vill vika ut sig! Javisst ska hon det! Hon är inte 15 år gammal. Hon är 32 år och vuxen.

Fredrik Ljungberg vek ut sig i kalsonger. Säkert var det många som fnös men lika många tyckte garanterat att han var läcker. Linda Rosing tjänar pengar på sin kropp. Varför skulle hon inte det? Vem har rätt att döma henne? Linda Skugge? Pernilla Wahlgren? Carola? Perrelli? Den enda som kan döma Linda är hon själv ingen annan!

Jag förstår att det inte är lätt att vara politiskt korrekt i det avlånga bananliknande landet Sverige men det krävs en väldig styrka i dig som människa om du käftar emot det politiskt/mediala korrekta etablissemanget. Klarar du av det är du i mina ögon en stark människa.

Kvinnans kropp har alltid omhuldats och åtråtts av män och andra kvinnor. En del har turen och får det som många människor uppfattar som en vacker och sensuell kropp och utseende. Andra blir nobelpristagare. Vissa människor suktar hela sitt liv efter något som de aldrig kommer att uppnå. Jag hoppas att Linda Rosing kommer att lyckas med det hon satt upp som mål!

Go for it, Linda! Se bara till att du har kontroll över pengarna du kommer att tjäna. Investera dem klokt och du kommer att få en skön tid som pensionär. För det gäller att ha kul när magen ligger och vilar i tre fack, när brösten påminner om grillade maschmallows och huden kan liknas vid ett gammalt gummiband. För även när du blir gammal behöver du äta, kanske vill resa, köpa nya kläder och då behövs pengar.

Lycka till!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 22 nov 2006 15:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: