sourze.se

Grattis Sourze till att ni släpper ordet fritt!

"Min egen blogg i Expressen, Stigs blogg ger knappat tio läsare per blogg att jämföra med mina artiklar i Sourze som har haft ända upp mot fem-sex tusen läsare. Det ger en uppfattning om hur oerhört överlägsen Sourze är som insändartidning."

Insändarna i dagspressen ger bara utrymme för de skribenter som passar respektive tidnings policy och åsikter. Främsta svagheten är att skribenterna skickar in sina alster på vinst och förlust, de vet inte förväg om insändaren kommer in eller inte. Det ger ingen nerv alls åt insändarsidan.

Bloggandet är en ny konkurrent som ger skribenter full frihet, men har i gengäld få läsare och får därför ringa spridning. Min egen blogg i Expressen, "Stigs blogg" ger knappat tio läsare per blogg att jämföra med mina artiklar i Sourze som har haft ända upp mot fem-sex tusen läsare. Det ger en uppfattning om hur oerhört överlägsen Sourze är som insändartidning.

Grattis Sourze till beslutet att släppa ordet fritt för alla!


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 13 nov 2006 10:58

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: