sourze.se

Idol 2006 - Två minuter gjorde Markus framtid

Två av artisterna went Katrina och fullkomligen blåste bort alla mina tvivel och min förmåga att uttrycka ljud i låga tonarter.

Fredagens program var tungt att ta sig igenom. Det var tungt att försöka fokusera och fortfarande hålla sig kvar på stolen. Två av artisterna went Katrina och fullkomligen blåste bort alla mina tvivel och min förmåga att uttrycka ljud i låga tonarter. Jag kunde inte hjälpa det, jag bara skrek rakt ut under deras framträdanden, och plötsligt hade Kishti rätt. Klarar upp här nedan:

Veckans bästa - Det. Finns. Inga. Ord. Jag är fullkomligt mållös. Herregud, Markus. H e r r e g u d. Vem fan är Bono? Typ. Framträdandet med den ultimata rocklåten "Pride In the name of love" är tveklöst i hård kamp om det bästa Idol-framträdandet genom tiderna. De två minuterna gjorde Markus framtid, det är jag helt säker på. Han knäckte låten, och för er russin: det är en bra sak.
Överlägsen, tills...

Veckans bästa 2 - Erik. Välkommen ut ur hissen är ett understatement. Fantastisk på de höga delarna, helt fantastisk. Jag hade fel, och jag är glatt villig att medge det. Killen är mycket mer än den ordinära coverbandsångaren.

Veckans roligaste - Att Erik och Markus var så grymt sjukt överlägset jättebra. Snart får jag börja äta upp mina ord gällande tjejerna som alltid tar det steget längre. Dom sköter sig riktigt bra bägge två, både när det gäller sång och uttryck. Fantastiskt trovärdiga.

Veckans knäppaste - Att Kishti var dead-on. Om ni lyssnar noga, så änder det faktiskt ganska sällan. Ledsen, Kishti, men det är sant.

Veckans besvikelse - Att varken Cissi eller Felicia nådde upp till de två ovannämnda grabbarnas nivå. Jag håller med 3/4 av juryn i uttalandet om att detta var Felicias hallelujahmoment, men visst fan är det klasskillnad när grabbarna sen går på.

Veckans charmigaste - Mogges sång. Riktigt vacker sångröst har den här killen alltså. Mer sånt och mindre porgramledarskap, snälla människa!

Veckans sämsta - Johan. Ingen skillnad från andra veckor helt enkelt. Killen når inte alls upp till de andras nivå, och jag tror fler än jag undrar vad han gör kvar i tävlingen. Personligen tycker jag det är närapå skandal att tuffa Linda åker ut före den här pojken.

Danny var extremt osynlig den här veckan, glömde bort honom så fort han slutat sjunga. Jag vet att jag är noga med låtval. men Stevie Wonder är en av de tekniskt skickligaste sångarna som någonsin har existerat och hans låtar är skrivna för honom. Dessutom går det inte att mäta sig med hans sångröst, om man inte heter Daniel Lindström. Så det så.

Ses nästa gång!


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 28 okt 2006 19:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: