sourze.se

En nationell haverikommission

Se hit - jag vill rädda ansiktet på alla losers i invandringsfrågan!

Folk tror ofta att deras åsikter eller de av överheten hyllade åsikterna är för evigt. Historien bevisar att motsatsen är den sanna.

Det som idag anses vara den upplysta, välinformerade ståndpunkten, kan om tio-tjugo år betraktas som höjden av inskränkthet. Av historiska och psykologiska skäl åldras åsikter, men på grund av affektionsvärdet eller det sociala grupptrycket, så håller människor fast vid dem långt efter att de blivit föråldrade.

Under senaste tjugo-trettio åren har det varit tabu att vara för minskad invandring. Men på grund av de växande problemen som den för stora invandringen medfört, så är vi antagligen ett eller två år från att få höra en företrädare från ett borgerligt parti kräva minskad invandring.

Kanske man skall invänta den dagen istället för att hjälpa sina meningsmotståndare att rädda ansiktet. Fast jag frestas att ändå göra det genom att föreslå en nationell haverikommission om invandringen och integrationsmisslyckandet. En inför vilken alla möjliga samhällsgrupper skulle kallas, och som alla skulle kunna hänvisa till, om den skulle komma till insikten att invandringen måste dels minska, dels ske på nya villkor.


Om författaren

Författare:
Michael Ståhlberg

Om artikeln

Publicerad: 26 okt 2006 18:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: