sourze.se

Vilkas barndom förstördes mest?

Staffan Westerberg är den som förstörde flest barn som är födda sent 60-tal/tidigt 70-tal, men vad fick vi äldre stå ut med då? Läs och se...

Alla 60-talister och tidiga 70-talister snackar om att Staffan Westerberg förstörde deras barndom.

Ill tell you what; när jag var liten gick det barnprogram där Thorsten Flink och Di Leva var programledare dock inte samtidigt, utan i två olika

Screwed up childhood?

I give you screwed up childhood...

Di Leva minns jag mest, han hade sommarlovsmorgon och satt en morgon och tittade sig själv i spegeln och dravlade om att han var kär i sig själv, att bara såna som hette Thomas fick ringa in. Någon dag senare så "sågade" han av sig benet och tog en näve piller ur en burk märkt med en dödskalle och med texten "gift" under. Tror ni det blev liv på alla föräldrar eller? Tror det här var -87.

Minns även Thorsten väl. 1985 var året och programmet var Jullovsmorgon. Minns inte nåt direkt citat eller så men jag kommer ihåg att jag tyckte han var skum som fan, och osammanhängande. Full trodde jag, för knark visste jag inte vad det var.

Så, vad säger ni nu? Vilka hade det värst?

Ni som råkade ut för Westerberg och hans strumpor, potäter och flygande parkbänkar eller vi som på bästa sändningstiden vid julen, en tid av glädje och under vårt härliga sommarlov utsattes för en som stympar och tar livet av sig i direktsändning plus en svammlande pundare?

Vem vinner, vilka har tagit mest skada?


Om författaren

Författare:
Mark Keijser

Om artikeln

Publicerad: 19 okt 2006 11:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: