sourze.se
Artikelbild

Länge leve alliansen!

Efter att ha läst igenom alliansens manifest, så har jag till sist insett att de är det enda rätta alternativet för ett ädelt Sverige.

Som en stark sympatisör för alliansens valmanifest så vill jag övertyga de mest skeptiska väljarna med denna artikel. Nu kanske inte alla har gjort samma tolkning som mig av alliansens politik, men då kan det vara läge att vara läge att fundera över om ni kanske inte missuppfattat alliansens politik.

Först och främst måste vi nämna det geniala med en allians. Genom att på förhand bestämma en gemensam politik på elitnivå så kan vi bli av med en del av de besvärliga demokratiska krafter som vill påverka det borgerliga blocket i olika riktningar genom att rösta på olika partier. Tack och lov är det nu nästan helt betydelselöst vilket borgerligt parti du än röstar på i valet och hur det går för dem. Oavsett hur det går så kan du vara säker på att få den politik våra högt ärade och älskade partiledare redan nu bestämt åt oss, då de naturligtvis vet allas vårt bästa och förståeligt nog vill undvika något demokratiskt kaos. Denna allians är givetvis bara ett första steg mot det system som det beundransvärda USA använder, där vi bara röstar på ett enda stort block. Detta block ska förslagsvis bestå av Fredrik Reinfeldt och där han får uttala sina åsikter och planer, möjligtvis genom diskussion med en liten elit. Vi kan därmed slippa bry oss om politik själva och lita på att han kommit fram till den bästa möjliga politiken eftersom han är en av våra mest allsmäktiga partiledare.

Jag vill stolt gå igenom några av de 15 punkter alliansen beslutat åt oss utan någon besvärlig och okontrollerad demokratisk inverkan.

Inkomstskatterna för låg- och medelinkomsttagare ska sänkas. Detta kommer ge oss några av de fattiga menlösa idioternas röster som tror att detta kommer göra dem rikare. Givetvis är det enbart ett trick för att få med sig de väljare vi aldrig förut lyckats få med, men som krävs för att vi ska få en majoritet. Men lugn, bara lugn. Givetvis vill vi inte favorisera de lägre stående klasserna i samhället. Skattesänkningarna kommer att motverkas av höjda avgifter, som t.ex höjd akassa för idioterna som är med i facket, allmänt höjda avgifter inom kommunal verksamhet som t.ex höjd kommunaltrafikavgift, högre avgifter och minskade tak inom sjukvården m.m. De svaga och lägre klasserna kommer alltså istället att netto gå back och därmed bidra med ännu mer pengar till staten. De allra lägst stående klasserna kommer dessutom bli en ännu mindre börda genom att vi sänker deras a-kassa och skär ner på andra sociala trygghetsåtgärder.

Tack vare de lägre klassernas ökade avgifter till staten och minskade utgifter för de allra fattigaste så får vi kanske på sikt råd att slopa fastighetsskatten, så att vi till sist kan komplettera våra mångmiljonersvillor med grandiosa trädgårdar, en större swimmingpool och kanske få lite extra slantar över till en ny lyxyacht. Detta argument går givetvis inte hem hos arbetarklassen, så därför får vi dra till med att de stackars äldre ska kunna få bo kvar i sina hus. Tack vare att de äldre kan bo kvar i husen så förhindrar vi även de lägre klassernas trångbodda barnfamiljer i hyreshus att hitta ett eget hus de kan ha råd med. Vi måste hålla kvar de lägre klasserna i miljonprogramsområdena där de hör hemma! Dessutom kommer de fattiga att kunna finansiera de minskade statsinkomster som slopandet av förmägenhetsskatten innebär. Att ta från de fattiga och ge till de rika. Visst är det genialt?

Eftersom gruppen arbetare kanske är den absolut största väljarkåren i Sverige idag är det särskilt taktiskt att utmåla oss i alliansen som ett alternativ för arbetare. Många av våra förslag är medvetet diffusa och kan vid ett första ögonkast gynna de lägre stående klasserna, men vi skarpsinniga inom adeln vet att alliansen aldrig skulle svika oss goda människor med ett fint ursprung. Genom att göra det billigare att anställa ungdomar under 25 år, så kan vi ständigt hålla en billig arbetskraft bestående av ungt och friskt blod som våra ärade företag sedan kan göra sig av med när de nötts ut och blivit inproduktiva runt 35-års åldern då de en dag inte orkar att hinna med att fixa ett sjukintyg till första sjukdagen. På samma billiga sätt kan vi utnyttja långtidsarbetslösa till att göra skitjobb för en struntsumma och därmed får det företagen att verka göra som de gör en god samhällsgärning.

Genom att gynna hushållsnära tjänster, samtidigt som vi försämrar villkoren för de sämst ställda så kanske vi alla inom adeln kan få varsin lägre stående slav som städar i våra hus, tvättar kläder, klipper vårt gräs, passar barnen och visst vore det fint med en privatchaufför? Det var ju så det var på den gamla goda tiden, då det var skillnad på folk och folk! De lägre människorna måste lära sig se upp till adeln och inse att det är adeln som är deras herrefolk och försörjare. Utan adeln är pigorna och drängarna ingenting! Vi måste återgå till den sanna moralen och värdegrunden som har fina anor från 1700-talet. Vår frihet att köpa oss våra slavar och tjänstefolk har kraftigt inskränkts det senaste seklet. Vi måste värna om friheten för oss inom adeln!

Med mer friskolor, privatsjukhus och mer utförsäljning av allmännytta som t.ex hyresrätter kan vi ytterligare skilja folk från folk och återuppta den klassuppdelning som sossarna gjort ett gott förarbete åt oss. De av oss som har pengar får den bästa utbildningen, vården och boendet, medan de lägre klasserna får nöja sig med det som blir över. Det är så man höjer adelns akting och respekt! De fattiga kommer snart att se upp till oss som gudar, eller halvgudar åtminstone.

Många av oss tycker vi har alldeles för många medelinkomsttagare idag och att skillnaderna mellan rik och fattig är alltför diffus. För att motverka detta så kommer adelns försvagade villkor för de lägre klasserna minska köpkraften och därmed kommer ett stort antal småföretag gå i konkurs. De större företagen får mindre konkurrens då och våra högt ärade storföretagsledare blir ännu rikare och får den rikedom de verkligen förtjänar.

Till sist är det viktigt att påminna sig om en vanlig missuppfattning även bland oss adliga. Öststatskommunismen är naturligtvis vår främsta förebild i mångt och mycket. Givetvis är en ekonomi med någon slags plan bakom och snacket om människors lika värde, helt förkastligt! Men man måste beundra Sovjets och Östtysklands polisstat, starka militär och kontrollsamhälle som gav dem total kontroll över de ofogliga medborgarna. Därför vill vi efterlikna dessa positiva delar av öststatskommunismen så att vi kan kontrollera de medborgare som försöker sätta sig emot vår makt. Men det är viktigt att fortsätta skylla kommunismens hårdaste sidor på att det enbart beror på teorin om människors lika värde, istället för på en hårt kontrollerat samhälle.

Jag hoppas nu att alla förirrade adelsmän och adelskvinnor tagit sitt förnuft till fånga och hjälper till i arbetet med att förvilla de sinneslöa lägre klasserna så att vi får tillräckligt många röster till alliansen för att överta makten. Om nu någon av de lägre klasserna skulle råkat läsa detta dokument om våra ärliga åsikter och du inte förstår att det är för ditt eget bästa nåja, vårt eget bästa åtminstone, så kom ihåg att vi vet var du bor, vad du skriver för mail, vem du talar i telefon med! Och försök fan inte med nån revolt, för vi kommer snart ha en stark polis och militär som kommer att KROSSA ER!


Om författaren

Författare:
Tobias Jeppsson

Om artikeln

Publicerad: 12 sep 2006 23:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: