sourze.se

Miami Vice

Efter ett mord på en polis som arbetat under täckmantel är det tydligt att det finns en läcka inom FBI.


Betyg G
Originaltitel: Miami Vice
Regissör: Michael Mann
Manus: Michael Mann
Medverkande:
Colin Farrell
Jamie Foxx
Gong Li
Naomie Harris
John Ortiz
Luis Tosar
Elizabeth Rodriguez
Speltid: 134 minuter

Två snutar, Crockett Colin Farrell och Tubbs Jamie Foxx får uppdraget att posera som transportörer i den undre världen för att komma åt en narkotikaliga och en samling ondsinta nazister. Eftersom de är okända inom FBI är de lämpliga att Uppdraget kompliceras när Crocket blir förälskad i gangsterchefens tjej och chefens underhuggare börjar ana något skumt…
Michael Mann Heat, Collateral har gjort en typisk killfilm där tuffa snutar jagar skurkar beväpnade med såväl vapen som supereffektiv teknologi. Tubbs och Crockett är bäst på allt, vapen, slagsmål, datorer och andra komplicerade tekniska leksaker….dessutom kan de dansa, föra sig väl och har så snygga kostymer att man undrar om de inte tar mutor. Skådespelarinsatserna är hyfsade och intrigen är lättfattlig. Den enda nackdelen är kanske att karaktärerna inte presenteras särskilt ingående. Har man inte sett serien från åttiotalet blir man lite osäker på personerna. Men gillade man
serien Miami Vice gillar man antagligen filmen. Vi får se avancerat våld, fina båtar, vacker natur och schyssta lyx våningar. Tjejerna är vackra, och självständiga - är de inte ekonomiexperter är de kanonfighters. Vi får också se några porriga sexscener. Jag var uttråkad mest hela tiden, och saknade dessutom det som är viktigt i actionfilmer; humor. Men jag tillhör inte filmens målgrupp, så jag kan varmt rekommendera filmen till killar i tonåren och uppåt.Om författaren

Författare:
Eleni Schmidt

Om artikeln

Publicerad: 11 aug 2006 00:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: