sourze.se

Olinda är en typisk Stureplanshycklare

"Tror du att vi är dumma? Din lycka sitter inte i brösten. Ingen kille vill vara ihop med en tjej som tror att hon vet bäst, snackar skit om andra tjejer och tror att hon är ballast i stan för att hon går före i kön."

"Jag gjorde det för min egen skull, inte för att få mer killar" Hon har tidigare hånat bystiga dokusåpatjejer för deras implantat. Nu har Olinda Borggren själv opererat brösten.
- Jag närmar mig 30 och de hade börjat sagga, säger hon. Olinda Borggrens förklaring till bröstförstoringen är enkel.
- Jag ville bara lyfta dem för att de hängde lite. Jag gjorde det för min egen skull och inte för att få mer killar, säger hon.

Ingreppet skedde den 22 januari i år. Olinda lät lägga in silikoninplantat som brukar kallas geléhallon - 175 gram i det ena och 205 gram i det andra bröstet till en kostnad av 45 000 kronor.

Jag har absolut inget emot skönhetsoperationer. T ex känner jag mammor som fått "hängbröst" och sen blivit ungkarlar liksom jag när barnen växt upp. Varför ska vi inte ha kvar vår sexuella lust och leta efter en ny partner? Jag längtar efter att träffa en tjej att kramas och ha sex med. Men varför kan inte Olinda erkänna att hon opererat sina bröst för att hon inte längre har chans mot andra storbystade 20 åringar som Kanal 5 satstsar på? Varför måste hon vara falsk och ljuga? Alla fattar ju att hon vill vara attraktiv och kunna ragga killar på innekrogar mm.

Tror du att vi är dumma? Din lycka sitter inte i brösten. Ingen kille vill vara ihop med en tjej som tror att hon vet bäst, snackar skit om andra tjejer och tror att hon är ballast i stan för att hon går före i kön. Jag måste erkänna att jag tycker du är bortskämd överklassunge, ointilligent och har bara lärt dig hur man driver egen firma av dina föräldrar. Men du är inget ideal utan offer för det "balla" innefolket. Det är så självklart att du operarar din bröst för att en yngre kille ska tända på dig. Varför säger du inte det rent ut? Har du inget annat att kommma med än dit utseende?

Sov gott Olinda.


Om författaren

Författare:
Ludde Lindström

Om artikeln

Publicerad: 03 apr 2006 14:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: