sourze.se
Artikelbild

Maybe there is a God above

Två och ett halvt år senare vill jag fortfarande döda aset som tog min kropp med våld.

/Maybe there is a God above..


Vad härligt det skulle vara om "Jag älskar dig" alltid betydde just det. Om det på något sätt fanns en spärr så att människor inte kunde skada varandra genom de tre små orden. Men så länge spärren inte existerar, använder folk den en gång så vackra frasen som en disktrasa. Genom den suger de i sig folks sunda förnuft, vrider ur och slänger bort. Och kvar är tre små ord utan mening, som långsammare och långsammare ekar i en kall och trasig själ. Tre år senare vill jag fortfarande döda killen som rånade mig på förtroende, värdighet och förmågan att älska.


/But all Ive ever learned from love..


Vad underbart det skulle vara om tiden läkte alla sår. Om några års väntan kunde resultera i avslagna känslor och blekta minnen. Men när himlen faller ner, kväver en med mörka moln och man får kväljningar av skyfallen man gråter, då stannar det hos en för evigt. Och den där transparenta hinnan över de djupa såren i själen går sönder vid minsta snedsteg, vid minsta missförstånd. Man faller tillbaks på en sekund, och även om det går snabbare att komma upp igen för varje gång, så är hålet ändå alltid lika djupt. Två och ett halvt år senare vill jag fortfarande döda aset som tog min kropp med våld och lämnade mig att handskas med det bäst jag ville. Jag vill tortera honom tills han känner en gnutta av den smärta som jag fortfarande bär omkring på.


/Was how to shoot somebody who outdrew you..


Vad ljuvligt det skulle vara om de som säger att de alltid finns där, faktiskt alltid gör det. Det är svart och vitt, alltid betyder alltid alltid. Det finns inte rum för några osagda omskrivningar, "jag finns alltid för dig förutom när jag äter middag eller är med min pojkvän". Det är alltid och en punkt, det är kärlek och en punkt, det är sanning och bara sanning, inga äckliga vita lögner och förvrängningar, det är ren och vacker sanning och en punkt. Två år senare vill jag fortfarande döda dem för att de inte kom och räddade mig. Jag ville att ni skulle rädda mig när den olidliga smärtan för några sekunder svävade från en trasig själ till en skör handled.


/And its not a cry that you hear at night..


Klyschor är ord eller fraser som sagts så många gånger att betydelsen försvunnit.


/Its not somebody whos seen the light..


Inte sagts. Missbrukats. Jag är 18 år och har ingen tro till ordet "älska".


/Its a cold and its a broken hallelujah.


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 02 jan 2006 12:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: