sourze.se
Artikelbild

Luciano Astudillo ljuger

"Socialdemokraten Luciano Astudillo bryr sig inte längre om någonting. Han har tyvärr blivit en hänsynslös politruk i maktens tjänst. Trist för en så ung person!"

Luciano Astudillo är en ganska trist typ, som i brist på argument försöker smutskasta sina politiska opponenter. Han tillhör ett parti, Socialdemokraterna, som bär ansvaret för det otroliga integrationsmisslyckandet som drabbar hundratusentals invandrade personer och många andra också. Det värsta med Astudillos parti är att man inte bryr sig om detta. S-kvinnornas ordförande Nalin Pekgul var överraskande tydlig på den punkten i Ekots lördagsintervju 051119. Hon berättade att hon i ett år hade försökt få Göran Persson och andra ledande socialdemokrater att ta den växande kriminaliteten och den allt mer hotande fundamentalismen som drabbar förorterna på allvar. De var inte intresserade och så beslutade sig Nalin för att lämna Tensta, egentligen i protest mot de ledande i det parti, Socialdemokraterna, som håller på att svika de mest utsatta på ett skandalöst sätt.

Allt detta vet Astudillo och han känner sig djupt träffad av den kritik som jag och folkpartiet så många gånger riktat mot socialdemokratins svek. Han har inga motargument, han är naken och för att dölja sin nakenhet kokar han ihop en otroligt osmaklig soppa mot mig med Ronna, Pinochet och lite till som ingredienser. Han ljuger, medvetet. Han säger till exempel att vi föreslog att utvisa "alla invandrare som begår brott". Han vet att det inte är så. Att mitt förlag var att utvisa utländska medborgare som begick allvarliga eller upprepade brott. Men Astudillo bryr sig inte längre om sanningen, så desperat är han.

Han vill dessutom ge intryck att jag skulle gilla Pinochet, när han vet att jag i Metro sa att Pinochet borde sitta i fängelse för sina brott mot de mänskliga rättigheterna, gärna i samma fängelse där sådana som Fidel Castro, Saddam Hussein och Milosevic borde sitta. Jag har sagt detta upprepade gånger, men Astudillo bryr sig inte längre om någonting. Han har tyvärr blivit en hänsynslös politruk i maktens tjänst. Trist för en så ung person!


Om författaren

Författare:
Mauricio Rojas

Om artikeln

Publicerad: 03 dec 2005 11:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: