sourze.se

Big, beautiful & man

Var finns klädkedjorna/avdelningarna för alla STORA härliga män som vi har här i Sverige?

Vi ser B.I.B, XLNT för oss kvinnor, på några av våra stora klädkedjor, men var på herravdelningen finner jag kläderna för "THE BIG GUYS"?

Är det förresten inte illa nog att kläderna är betydligt dyrare och av mycket mindre sortiment för oss kvinnor som drar lite större storlekar? Ska man straffas ekonomiskt för hur man är skapt? Alla storvuxna kvinnor och män har inte ätit sig feta. Det handlar lika mycket om längd och benstomme. Ok, det går åt mer tyg, men är det rättvist? Kom med något bättre!

Men tillbaka till männen. Hittills är det bara på Dressmann som jag funnit XXXL, på skjortor, jackor till män. Vakna H&M, KappAhl, MQ och alla ni andra! När tänker ni börja se till ALLA individer i samhället? Vem tar första steget?
Avveckla storleksdiskrimineringen! Lika priser för samma plagg! Stor eller liten i växten, alla är vi små när vi slåss mot väderkvarnar. Det här går att ändra på.

Finns det något snyggare än en stor, välväxt man med ett par jeans och en snygg skjorta som sitter perfekt? Hm, jag måste nog dra på stan nu direkt och flukta lite.

Ett litet ord på vägen: Istället för att erbjuda barn i allmänhet och småflickor i synnerhet, i vuxenkläder och stringtrosor, se först och främst till att det finns kläder till de som redan är vuxna!


Om författaren

Författare:
Åsa Welin

Om artikeln

Publicerad: 06 nov 2005 10:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: