sourze.se
Artikelbild

Skolstart och smällfeta barn

Tvångsbanta feta barn? Självklart ska man göra det. Innan det går för långt. Innan dom utvecklar en massa följdsjukdomar. Springer inte dagens ungar av sig "rullsorna" längre?

Hur fan är man funtad i skallen, om man låter sitt barn äta sig till en vikt som inte ens är normal för en vuxen man på 2 m? Lika illa om det är förälderns som ser till att barnet äter sig till en sådan vikt. Jag vet inte riktigt om jag hoppas att en viss liten väninna till mig råkar läsa detta, men om man har en 8-åring som väger 65 kg, är det barnet själv som är skuld till att den är fet, eller är det föräldrarna? Det är förfan vanvård! Hade det varit ett djur som vanvårdats och misskötts på det viset, så hade polisen hämtat det, och i värsta fall beroende på hur djuret mår avlivat det. Alla ni med heffaklumps-ungar ska vara jävligt glada över att man inte gör så med barn

Så... som sagt. Tvångsbantning. Gärna med någon form av tillhörande föräldrakurs. När ungarna väl sen kommit hem igen, så ska dom ha en rejäl spark i röven. Tvinga dom att röra på sig, om dom så ska bindas bakom bilen i ett snöre. Tidsbegränsningar på allt vad tv, dator och spel heter. Det blir dom fan inte bara feta av, dom blir ju helt slödumma.
Kan man nu inte lära sig att säga nej till sina barn, man kan ju undra vem som är uppfostrande och bestämmande dra ut proppen och säg att skitet gått sönder. Funkar i alla fall några gånger.

Sen får dom givetvis ge fan i allt vad pizza och annan skitmat heter. Ska det vara så svårt? Det är ju ÄCKLIGT! Kan det vara så jäkla svårt att laga "ordentlig" mat. Inte för att jag är speciellt duktig på matlagning, men nog fattar jag att man inte värmer nån micromat till middag 7 dagar i vecka om man har barn. Matlagningskurs inlagd i föräldrautbildningen kanske vore något.

Läste ett uttalande från någon förälder som skyllde på att det fanns så många McDonalds, pizzerior och korvkiosker, att hennes barn sprang dit precis när det själv kände för det. MEN va FAN! Barn under 12 år som är ute och ränner precis som det själv vill? Hur kan man bara berätta en sån sak UTAN att skämmas? Sen, var får ungen pengarna ifrån? Har man noll koll på sina ungar, så borde dom bannemi omhändertas. Punkt Slut.


Om författaren

Författare:
Susann Larsson

Om artikeln

Publicerad: 13 sep 2005 17:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: