sourze.se

Vad ska vi göra med bögjävlarna då?

Nu är det dags för den dekadenta Pride-festivalen igen. Vänd blicken åt sidan, staden kommer svämmas över av regnbågens färger, passa er!

Det är Pride nu igen och i någon av kvällstidningarna läste jag om någon Nationaldemokrat eller en Sverigedemokrat fast jag tror ND, som ni kommer se som sa att det var lite jobbigt nu att man ska framställa HBT-personer som "normala och naturliga".

Jag citerar NDs hemsida: "Homolobbyn RFSL har under lång tid frenetiskt arbetat med att få vanliga svenskar att acceptera homo- och bisexualitet som lika normalt som den heterosexuella normen."

Citatet är från en artikel om Pride-festivalen på NDs hemsida. Det bisarra är att de själva verkar tro på ärftligheten i homosexualitet: "Det räcker inte med att vanliga svenskar är toleranta och vänligt inställda gentemot sina medmänniskor som råkat födas med en annan sexuell läggning och att staten mer än gärna spenderar årliga miljonbelopp på att just främja sexuell avvikelse i samhället."

Om det är något som kan förklaras genetiskt så är det "naturligt" om man med det förstås menar "saker som förekommer naturligt". I samma mening kallar man dem för sexuellt avvikande, från normen får man anta, som är heterosexualitet. Hur mycket tolerans kan man hävda att man har om det man tolerar fortfarande är något man anser är "onaturligt", "onormalt" och att detta är "avvikande".

Min enda fråga är detta: Vad är den politik som ND vill föra vad gäller bögarna? De hävdar att de själva antar jag är "toleranta och vänligt inställda" gentemot de som "råkat" födas avvikande, onormala och onaturliga. I samma artikel drar man återigen upp kopplingen homosexualitet - pedofili och inte nog med det, man bevisar den dessutom! Jag vet dock inte om man kan räkna det som bevis för att EN person som förvisso arbetat inom Pride haft sex med en minderårig. Är det att vara "vänlig och tolerant" att ständigt påstå att homosexuella begår brott och övergrepp?

Vad vill ni göra med bögarna? Av NDUs agerande kan man dra slutsatsen att de vill döda bögar eller åtminstone misshandla dem så de får skador och men för livet. Varför man måste ta till dessa krafttag för att få bukt med folk som klär sig i rosa och lyssnar på schlager i en parad vet jag inte.

Jag får även uppfattningen att man inte ska lära ut att det är "normalt och naturligt" att vara bög i skolan. Då vill jag veta, konkret, vad ND VILL lära ut. Att det är onormalt och onaturligt kanske? Sen vill jag veta om det kommer ÖKA eller MINSKA toleransen och risken för hatbrott i samhället?

Sen, ytterligare konkret, hur tycker ND att man ska hantera knoppande bögar i samhället? När ett litet bögyngel kommer till kuratorn och frågar "Jag gillar inte tjejer, däremot är Markus rätt fin, är jag normal eller vad?", vad ska kuratorn svara tillbaka? Berätta det!

Kan inte NDs ledare, Tomas Johansson, berätta för mig hur han skulle agera om hans son var bög jag vet inte ens om han har en son? Jag antar att i hans toleranta och vänligt inställda hem så kan en son prata om vad som helst med sin pappa, så hur skulle han hantera det? Eftersom man föds enligt ND till homosexuell, så kan det ju inte vara någon idé med terapi eller omvändning, utan bara acceptans. Så... skulle Tomas tolerera och acceptera en bögson? Som skaffar en syrisk bögpojkvän? Mohaha, förlåt.

VAD ÄR DET NI VILL?

Jag undrar, seriöst. Jag kan inte ens förhålla mig till homosexuella på något politiskt sätt alls. Vad ska jag tycka? Ska de få gifta sig? Vad har jag med det att göra? Inseminera? Om jag inte pröjsar så skiter jag i vilket. Adoptera? Det är väl barnets föräldrars problem, egentligen. Jag är för naturligt födande av barn eftersom jag vill föra MINA gener vidare, inte förse någon annans genpool med min världsklass-uppfostran, så jag kanske inte ska få uttala mig?

För övrigt, klargörande: om bögar ska eller inte ska få gifta sig i kyrkan eller i en moské kan jag inte anse att jag som ateist har nån rätt att bry mig om. Det är ert problem, kristna och muslimer som dessutom är bögar. Att inte det ger lite mer angst än vad som är rimligt förvånar mig och att man ens VILL gifta sig i en kyrka som inte vill ha en där är också rätt obegripligt. Men, det skiter jag i. Svenska kyrkan ska lika lite som de muslimska församlingar som finns i Sverige tvingas till att viga homosexuella. Vi har inte en statskyrka längre. Vill bögar bli accepterade i kristendomen, starta ett nytt kristet samfund för tusan! Lämna dinousarierna bakom er!

Hur som helst, jag bryr mig alltså rätt lite om bögar. Varför bryr sig ND mycket? Vad kommer hända om vi inte gör något åt bögarna? Och om de inte gillar Pride, varför går de på den? Jag gillar inte nationalism så jag går inte på nationaldagsfirandet och jag är inte medlem i ND eller SD. Deras politik intresserar mig inte, men hör ni, jag bara undrar, hör ni NÅGONSIN mig kräva stopp och lägg av och sånt? Nej, absolut inte. Så varför hör vi ND gnälla så mycket om bögar? Är bögar ett samhällsproblem på samma sätt som cancer, hiv och typ, jag vet inte, mördare? Alltså, vad orsakar de för skador som gör att man måste bry sig om dem? Eller ÄR ND-anhängare skräckslagna för att deras barn ska bli förförda av en bögpedofil och sen vilja gifta sig och skaffa barn via adoption som de sen våldtar och sen så måste man presentera dem för partikamraterna som så sent som förra veckan ringde och hotade lite bögar och knackade några i Stockholm på Pridefestivalen och det kan ju bli lite spänt, minst sagt.

Kan ingen förklara?


Om författaren

Författare:
Tommie Nygren

Om artikeln

Publicerad: 04 aug 2005 14:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: