sourze.se
Artikelbild

Skärpning, skribenter!

Ser jag en artikel till där BB, ML eller nån annan förklarar sin egen förträfflighet och andras uselhet
så går jag bananas.

Jag har alltid högaktat sourze för att det har varit ett ställe där lovande skribenter kan skriva artiklar som många gånger är väldigt läsvärda, ibland provocerande och vid några tillfällen skarpa så att raggen reser sig på en. Ibland har det varit pinsamma pekoral, ibland synnerligen naiva, ultrapretentiösa historier som man inte orkat ens läsa rubriken på. Oftast har det varit oerhört välskrivna, intressanta och läsvärda saker.

Kommentarerna har i regel varit underbara att läsa. Catfight mellan feminister och icke-feminister, bombhöger
och rena bolsjeviker. Kommentatorsessäer som tagit flera tusen ord i anspråk där man stillsamt undrat om inte
skribenten borde blåst en femtiolapp på en artikel istället. Jag har tyckt det varit ballt att såna som Billy Butt skrivit härinne.Jag har gillat Michael Lundahls artiklar och hans skarpa kommentarer och jag har till och med gillat Unto för hans skamlöst fräcka egenfullkomlighet.

Men nu har det tamejfan spårat ur!

Den ena artikeln efter den andra kommer in där personer sitter och tjafsar som småungar om rena skitsaker. Jag tröttnade på passagen eftersom det stället svämmade över av nättroll och oseriöst skit. Ställ inte till så att sourze hamnar i samma solkiga skamvrå också. Ser jag en artikel till där BB, ML eller nån annan förklarar sin egen förträfflighet och andras tafflighet
så blir jag galen.

Och JA!..jag har betalat den här artikeln själv. Jag behöver inte nå positionen gästskribent. Nej, fel. Jag VILL inte nå den positionen som det ser ut härinne just nu.

Skärpning och rättning i leden!


Om författaren

Författare:
Fredrik Sjödin

Om artikeln

Publicerad: 29 jun 2005 19:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: