sourze.se

Tvångsförvalta alla nyfödda barn!

Regeringens senaste satsning i den ärorika kampen för jämokratin är att övertyga mammorna att lämna sina barn.

Utredaren Karl-Petter Thorwaldsson föreslår nu att staten ska satsa trehundra miljoner kronor till en femårskampanj riktad mot de gravida kvinnorna för att dessa ska umgås mindre med sina nyfödda telningar. Karl-Petter lägger pannan i djupa veck och säger att det är ett stort problem att mammorna vill tillbringa ytterligare tid med de barn som de burit inom sig i nio månader och att detta enbart är ett resultat av gamla förlegade könsroller. Hittills har statens kamp mest gått ut på att förmana papporna till att ta ut mer pappaledighet. Men nu är det dags även för mammorna att få lite feministisk skolning. Det faktum att det oftast är mammorna själva som vill vara hemma med barnen har ingen som helst betydelse. Med lite vilja och ett gott humör ska man nog kunna knäcka den hårdaste nöt, även så de politiskt inkorrekta modersinstinkterna.

Men varför går man inte hela vägen istället för att bara nöja sig med sådana här mesiga halvlösningar? Varför ska man ens försöka att övertala dom där motsträviga och bakåtsträviga föräldrarna? Tvångsförvalta alla nyfödda barn och sänd dom till Jämoprövade barnuppfostringskolonier i övre Norrland istället för att låta dessa oansvariga genusanalfabeter till föräldrar fördärva dem. Ge alla flickor och pojkar genusneutrala grå babykläder och måla sovsalarna i mysigt grått. På väggarna kan man sätta upp fotografier på de ideologiska förebilderna - Guran och Gudrun - så får de rätt vägledning och lite ombonat på samma gång. Ta bort alla sexistiska leksaker dockor, pickadolver och bilar och ersätt dem med politiskt korrekta små grå träklossar. Döp alla barn till det könsneutrala namnet Kim och lägg en siffra efter så att man kan göra någon åtskillnad på dem.

På så sätt slår man ju två flugor på samma gång. Barnen blir uppfostrade i den enda sanna läran och istället för att vara hemma och drälla med ungarna kan nu föräldrarna göra något viktigt med tiden. Dom kan jobba ännu mer så att dom får möjlighet att betala ännu mer skatt att försörja barnuppfostringsprogrammet med. Sedan kan man lagstifta så att mammorna och papporna inte får bo i samma hus längre. För om dom skulle bo tillsammans så finns ju alltid risken att dom skulle fastna i gamla förlegade könsroller igen, trots att staten nu har tagit hand om barnproblemet. Tänk om mannen skulle fortsätta joxa med bilarna ute i garaget eller kvinnan fick för sig att baka bullar i köket? Det vore som ett första fruktansvärt steg rakt ner i stenåldern.

Nej, separera alla individer så att dom inte längre har någon kontakt med varandra och därmed får möjlighet att utveckla subversiva antijämokratiska livsstilar. Hjärntvätta dem sen med genusteori så att dom inte längre tror att deras kroppar på något sätt är förbunden med den ideologiskt förkastliga och totalt passé naturen. Sen, när allt detta fina är gjort, kan vi alla sitta som perfekt identiska androgyna varelser i våra små grå bås och känna oss alldeles underbart jämställda under lysrörens kalla sken.

Eller förresten, låt mammorna och papporna själva få bestämma hur dom vill ha det. Dom kanske vet bäst ändå.


Om författaren

Författare:
Martin Ekdahl

Om artikeln

Publicerad: 29 apr 2005 17:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: