sourze.se

Förnekelsens tid - strålningen som vi inte vill se

När ett samhälle blir en produkt av sin egen teknologi förstör det sig självt.

När man som elöverkänslig konkret börjar känna av el/elektro-magnetiskstrålning på mycket låga nivåer, långt under det "Termiska gränsvärde" som SSI och andra myndigheter hänvisar till, då om inte förr märker man vissa saker som hela tiden finns runtom kring oss alla. Man får upp ögonen för hur invecklad och känslig den mänskliga hjärnan egentligen är för strålning och därmed ramlar många bitar på plats om varför folk blir alltmera trötta, okoncentrerade, har ont i huvudet, o s v.

Nu vill jag absolut inte hänvisa alla symtom till den alltmera ökade strålningen i samhället, men tänk efter, hur många elapparater, dimmers och trådlösa dataprylar har du hemma? Hur ser det ut på ditt jobb, naturligvis har även din arbetsgivare bytt ut den gamla hederliga sladdtelefonen mot en DECT-telefon som strålar 24-timmar om dygnet oavsett om den används eller ej.

Summan av alla dessa apparater plus det som finns runt omkring oss överallt 100 -ig täckning för mobilen påverkar våra kroppar mycket mera än du tror. Tyvärr är de myndigheter som är satta att skydda oss mot ohälsa och strålning av helt annan uppfattning. Detta trots att alla elöverkänsliga människor utgör ett levande bevis på vad som sker och kan till motsats till andra försöksdjur, själva berätta hur de påverkas och vad som behöver göras för att slippa detta.

Detta kära läsare är en "tickande bomb" som när den smäller kommer att påverka hela samhället. Nya trådlösa system kommer hela tiden utan att hälsoriskerna är utredda, så det är bara en tidsfråga innan något sker.


Om författaren

Författare:
Ingemar Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 13 apr 2005 14:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: