sourze.se

Ingen lyssnar på oss ungdomar

Detta som jag ska skriva om handlar om ett antal personer på min golfklubb och på min skola.

Till och börja med golfen så tycker jag att dem ska behandla folk lika och inte efter inkomster. För jag tycker det är fel att en person som har det bra ekonomiskt ställt ska bli behandlad lika bra som en som har det normalt ekonomiskt. Och de går inte bara efter hur folk har det ekonomiskt utan de går även efter ålder. Så när jag har kommit in och säger att det o det e trasigt eller dåligt så skiter dem i det. Men om det skulle komma in en vuxen och säga samma sak skulle dem rätta till det direkt.

Sen kan vi ta skolan. Där skiter lärarna i vad barnen tycker. De bara säger att det går inte att ändra på och så kan vi inte göra. Men det e faktiskt vi som elever som ska trivas för där ska man gå en del år och då kan inte allt bara vara skit eller hur? Men när vi började där så sa de att om vi hade något att säga till om som vi inte tyckte om så skulle vi säga det på klassråden. Men det hjälper inte. De bara säger att det går inte och det går inte. Men då behöver man inte ha klassråd om man inte kan ändra på något eller hur?


Om författaren

Författare:
Hampus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 24 mar 2005 09:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: