sourze.se

Varför ens kämpa för mat och tak över huvudet?

Varför kan inte alla sköta sig själv istället för att springa runt och tro att dom e någonting som dom igentligen inte är?

Varför tror dom att dom e så "Coola"? Varför tror alla att dom e någonting i sina snobbkläder? Varför tror alla att man måste vara en mobbare eller sportfåne för att folk ska tycka om en? Varför e det så att man måste göra någonting extremt för att visa här e jag? Jag har kämpat så här långt inom fotbollen för att verkligen bli bra. Varför kan inte alla sköta sig själva varför måste alla följa efter varandra?

Varför måste man över huvud taget bry sig om någon? Varför ska man inte bara bry sig om sig själv istället för att vara någonting så som folk kallar "speciell"? Varför måste alla slänga ut tusentals kronor på dyra sportskor eller ett par manchesterbyxor när man i själva verket kan hitta exakt lika dana till billigare pris någon annanstans? Varför måste alla följa lag och ordning? Varför måste alla lyda efter världen? Varför måste man överhuvud taget rätta sig efter regler och lagar? Varför kan inte alla sköta sig själva? Varför måste alla lyda de som ni nu kallar "poliser"? Varför avskaffas inte dom? Varför försvinner inte dom precis som allt annat försvinner? Om alla bara hade skött sig själv så hade allt varit mycket bättre istället för att polisen kommer och lägger sig i allt man gör? Jag hatar dom så jävla mycket. Jag hatar allt och alla. Mitt liv e förstört liksom andras. Varför ens kämpa för mat och tak över huvudet när de förmögna och rika sitter med sina pengar och slarvar bort dom på onödiga ting som underkläder för flera tusen varför kan inte allt bara få vara som det är istället? För att kungen och lagarna ska styra över en det e helt fucking fel? Jag vet att det e många som hatar mig men vet du vad, jag hatar dig med snobbjävel.

Egentligen, varför finns "poliser" inte ens dom följer lagarna medan de fångar in bovar som piratkopierar och bränner eget HB hemma så gör dom det själv hemma. Om nu dom vill ha rätt i världen varför rättar dom inte sig själv först? Det e så fucking jävla patetiskt. Varför ska alla följa dom?

Det jag menar är det att alla ska sköta sig själva och inte bry sig så jävla mycket om andra. Jag vet inte men detta kanske låter lite som anarkism. Jag vet inte. Jag bara skriver vad jag tycker och känner och det ska ingen lägga sig i. Vet ni överhuvud taget varför jag har blivit sån här? Det e bara för att jag är hårt mobbad och alla bara sviker och skiter i mig. Alla i Skolan bara skrattar och går när man blir nerslagen. Polisen kör hem en minst en gång i månaden för man gör någonting som inte dom tycker e rätt och socialen då, dom tror dom styr men det gör dom inte. Det e världen som styr dom. Poliser, civila, fattiga men mest dom rika jävla snobbarna.


Om författaren

Författare:
Robert Rundgren

Om artikeln

Publicerad: 03 nov 2004 12:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: