sourze.se

Jag - PENISFÖRLÄNGNINGSTESTPILOT

3 - 5 cm - FOREVER!!!
Shit! Så har man då ett nytt epitet man kan skriva på visitkortet: PENISFÖRLÄNGNINGSTESTPILOT... I helgen avslutades världens största EROTISKA MÄSSA i
Berlin. Venusmesse!

Jag sprang runt och testade kåtdroppar, filmade live bögsex apperance från Mans art med bl.a blonda nya bögporrstjärnskottet Kriss Stahlwww.kriss-stahl.de, talade och intervjuade storbystade kvinnliga porrstjärnan Ava Devine. Vilken otroligt charmerande avsappnad sexuellt frigjord kvinna. Helt klart en kvinna som förstått att  man inte behöver skämmas för att man är kåt och älskar att suga en stor FET KUK!

En kvinna som helt klart kan lära både den ena och andra smygbögen hemma i stugorna och alla andra som anammat de svenska mespuritanska jantelagskvinnornas moralpanik
psykos att SEX ÄR INGENTING ATT SKÄMMAS FÖR. 

Ava Devine som bl.a medverkat i: American Bukkake 21, där hon blev nedsprutad av 70 kladdiga kukar skrikandes: "Shoot it in my face, I like it in my face" är en stark självständig glad och frigjord kvinna - UTAN SKAM I KROPPEN!!! Tänka sig vad skönt att få och uppleva denna motsats till den grå utbredda svenska musmattan hemma. 

Innan jag vet ordet av under intervjun trycker Ava ner sina vant, proffesionella fingrar i mina tighta knäppta MC-brallor. Jag känner hennes vana fingrar greppa tag runt min balle.

-Ehhhh, but I think Im gay, försöker jag.

Ava ler och greppar hårdare tag om kuken skrattandes. Ett stort gäng nyfikna män, pojkar, gubbar och andra står nyfiket runt och spanar.

Kevin. I LOVE gay men! I have so many gay friends! And you know what? Were booth gay men. Im a gay man trapped in a female body. And we booth love cock!!!

Ava skrattar varmt, sannt och hjärligt utlämnande. Och jag blev så glad att träffa henne. Hon värmer vilket hjärta som helst med sin spontanitet, impulsivitet och avspändhet.

-Im a slut! I love to suck cock! Dont you?

-Yeah! I do!!! säger jag starkt och stolt. And Im a slut to, säger jag och skrattar.

Här kan du läsa lite mer om Avas omtalade Bukkake film:

Länk: ranchocarne.com

Och ett meddelande till alla som TROR att ALL GRUPPSEX är våldtäkt?!! Som många verkar tro i nypuritanska Sverige...

Faktum är att Ava har i denna film sex med typ 70 snubbar samtidigt. Ja, dvs GRUPPSEX. Hon gör det av egen fri vilja. För att hon, hör och häpna är en kvinna med en sexdrift lika normal som hos vilken storstadsbög som helst. Och hon älskar SPERMA och att SUGA KUK.

Big deal!!! Vem gör INTE det?!!

Avas nya rulle heter i varje fall Gazongas,på labeln Maximum Xposure. Kommer ut i december. Kanske en julklapp till pappa? Hårda paket brukar ju vara uppskattade... ;o

Sen vandrade jag vidare på mässan och fann allt från nya psykedeliskt designade dildos i rengbågens alla färger, till slitstarka geisha-kulor i nya hightech-material och tilltalande modern cool utformning.

Plötsligt hittade jag ett stånd ? med ett permanent penisförlängningsutrustningskit... Ja, inte för att JAG skulle behöva ett... Ah, så säger väl alla. Men fördelen här är att även om du har typ 20 cm eller 15 så fungerar detta kit i 97,5 av fallen. Allt enligt reklamen. "Andro Penis Extender" är namnet. Permanet Penis Enlargement Device den tuffa undertiteln. Och vem skulle inte vilja ha en större kuk. Det kan ju alltid vara lite kul... 3 - 5 cm forever står det tryckt på förpackningen med stor stil.

Kittet var riktigt medicinskt godkänt fick jag veta. Ja, faktiskt verkade det för en gångs skull vara en seriös produkt i denna annars lite av många skumt betraktade bransch. Den skulle fungera likt samma princip som de afrikanska kvinnor som tänjer ut sina halsar med ringar till nästan girafflängd använder sig av.

Man skulle vara tvungen att använda sig av penisförlängningsutrustningen under minst 6 månader. Runt 3 - 8 timmar om dagen eller liknande. Man skulle allt eftersom tiden går sätta på nya uttänjningstyngder/stretchpluppar.

Efter att ha förklarat vem jag var och vad jag gör kom vi överens om att jag var den perfekta testpiloten...

Och jag testar väl en då ra, sa jag och blev påslängd ett helt kit. Fattig konstnär som man är så hade jag aldrig kunnat betala de hundratals dollar som normalt krävts. Utrustningen kom i lyxig trälåda med lite tillhörande attiraljer, såsom olika tyngder/stretchpluppar,  bandage och silikonsnoddar . Ja, allt för att se riktigt proffesionellt ut. Och man lyckas! Intrycket man
får med hela kitet är faktiskt SERIÖST. Och det visar sig att man även kan korrigera SNEDA kukar med detta hjälpmedel.

Så nu sitter jag med kuken utspänd till max i denna stretch grejimoj. Tydligen skall den även kunna öka lite i tjocklek som en del av resultatet. Bieffekterna av proceduren verkar små. Ont i kuken och skavsår kan jag tänka. Ja, vi får väl se. Det ömmar lite, men vill man vara fin...


Fortsättning följer...


Om författaren

Författare:
Kevin Zaar

Om artikeln

Publicerad: 28 okt 2004 22:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: