sourze.se

Välkommen hem, lilla pappa!

Sånt man inte vill ska hända, men som händer ändå.

Plötsliga händelser som tar en på sängen. Oväntade skeenden som man inte kan göra någonting åt. De går bara inte att hejda, även om man somliga gånger försöker med hela sin varelse. Försöker, försöker, försöker.

Pappas plötsliga insjuknande är en sådan händelse. Spjärnar emot, känner golvet försvinna. Luften går inte längre att andas. Panikkänslor som grundar sig i alla de där orden jag aldrig sagt. Ångrar, ångrar, ångrar.

Hans tillfrisknande och hemkomst idag är en annan händelse, men av ett mycket gladare slag.

Välkommen hem, lilla pappa!


Om författaren

Författare:
Linda Björling

Om artikeln

Publicerad: 17 sep 2004 16:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: