sourze.se
Artikelbild

Wallraffig - en helg som tjej i cyberrymden

Jag tog på mig en raffig minikjol, högklackat, tunn blus och hade syndigt röda läppar. Jag ville wallraffa som kvinna en helg. Iförd nätstrumpor. På nätet.

Jag som är en fin och jämställd kille som dessutom gillar sex och porr har många gånger funderat över hur spelet mellan man och kvinna fungerar. Som bög så är det ju lite svårt - av naturliga skäl - att få reda på dessa saker och ytterst få av mina straighta vänner avslöjar ju något. Och vad jag menar med "något" är detaljer, vad hände, i vilket sammanhang, vilka ställningar osv. Om bögar vet jag allt och eftersom gaykulturen knappast gör någon hemlighet av något så vet jag så mycket att det knappt är spännande längre. Kände däremot att jag hade en kunskapslucka som borde, s.a.s., pluggas igen!

Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så jagad som under min cyberhelg. Vad bekvämt det är att vara tjej och vilket helvete alla killar måste ha att jaga brudar tänkte jag. Det räcker ju med ett litet försynt heeej i något chattrum så blir man ju överöst med svar och uppvaktningar.

Brevskörden nådde sitt klimax när jag undrade om någon kille var nyfiken på strapon-sex. Det var omöjligt att svara på alla brev, jag kände mig jagad och loggade ut! Här finns en jättepotential för er tjejer att dels göra era pojkvänner glada samtidigt som det väl är dags för er att känna hur det är att vara på topp.

Kvinnor är inte underordnade, de är undersysselsatta, var en annan tanke. Man behöver ju inte lyfta ett lillfinger liksom. Inom bögvärlden finns det irriterande många killar som är "passiva", dvs. de vill bara ha och ha, ta emot och ta emot och inte göra något jobb själva. En majoritet är det och det beror på att de vet hur jävla skönt det kan vara att bara låta någon annan dra det tunga lasset och själv ligga där som en lat pascha. Okej, det har lägre status att vara passiv än aktiv - passiva fjollor är underordnade aktiva bögar i homohierarkin, passiva tjejer är underordnade aktiva män i patriarkatet - men fan vad bekvämt det är!

Gangbangande killar i porrfilmer som juckar mekaniskt och står som stela pinnar bredvid varandra i rädsla för att komma åt en annan man finns inte i verkligheten. När jag chattade om gangbang visade det sig att påfallande många killar var nyfikna på att nojsa med inte bara lilla mig utan även med killpolaren bredvid. I straight porr ser vi ju hela tiden att tjejerna har kul med varandra, men när ska killarna få göra samma sak. Varför denna ojämställdhet och när tar jämställdhetsombudsmän tag i dessa frågor?

Något som verkligen fick mig att tänka till och som alla genustänkande feminister i Akademia borde analysera är att det visade sig att ju mer sexistiska, dominanta och fula i munnen killarna var mot mig desto oftare så ville de själva smaka på samma medicin. Prova det tjejer nästa gång du känner dig kvinnoförnedrad. Det kan visa sig att han vill få samma dåliga behandlingen själv. Det var inte heller helt ovanligt att män som ville se mig i slampiga stay-ups gärna själva tog på sig de. Och när han väl fått på sig de var det omöjligt att få de tillbaka!

Min helg som tjej i cyberrymden fick mig att tänka i nya banor och om att mans- och kvinnorollerna är på väg att luckras upp i sängkammaren. Fast än så länge verkar vi bara märka av det i sexfantasierna på nätet eller så är det allt detta som mina straighta kompisar hemlighåller för mig. Det kanske är lika bra det, för jag hade aldrig kunnat hålla käft om det i så fall!


Om författaren

Författare:
Urban Johansson

Om artikeln

Publicerad: 13 sep 2004 14:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: