sourze.se

Väx upp nu ni oansvariga drogliberaler!

Är ny här på Sourze och började läsa lite vad som skrevs på Alkohol & Droger men kom inte längre än till den första artikeln: "Kevins knarkar-kändis lista" av Kevin Zaar.

Detta är inte journalistik förstår jag. Först trodde jag det av någon outgrundlig anledning, när jag började läsa denna artikel av Kevin Zaar. Han presenterar ju sig som frilansjournalist bl.a. Kanske var det de som lurade mig först.

Kevin skrev, citat;

"Det är människor som dessa som använder droger. Hur länge skall detta US-importerade kriget "War on drugs", få fortsätta att styra svensk drogpolitik? Tänk om USA har ljugit även om anledningen till detta krig? Och ska Sverige hålla på med USAs krig i Sverige? Jag som trodde Sverige var neutralt."

Slut citat.

Om Kevin vill kan jag för varje kändis han presenterar presentera 100 okända offer för droger. Sen om detta inte räcker kan jag presentera åtminstone 10 kändisar som blivit offer för droger för varje känd han presenterat här och sen 10 till för varje ny han presenterar.

Sen att ta fram ett hundratal av kändisar som intäkt för att droger inte bara är ok utan till och med någon som tackar drogerna för sin framgång är ju rent av löjligt. De här kändisarna har personliga tränare, personliga kostrådgivare, behöver inte köa för att då och då avgifta sig och kan utan oro för kostnad mm lägga in sig på ett fashionabelt SPA och komma i form.

Men kanske Kevin menar att bara kändisar skall få använda droger och att det skall vara olagligt för arbetslösa, låginkomsttagare, fattiga, utslagna, psykiskt sjuka, kriminella, hemlösa, prostituerade, m fl m fl.

Sedan, kopplingen till USA’s politik betackar jag mig för att ens kommentera.

Jag arbetar som behandlare av unga med tung social problematik. Mitt specialområde är ungdomsprevention inom missbruk av droger och narkotika. Förekomsten av droger och narkotika gör det inte mindre komplicerat att hjälpa dessa i en socialiseringsprocess. Kändisar som propagerar för droger är inte på min idollista och således inte artiklar som ytterligare förhärligar detta som Kevins här heller.

Besök gärna vårt nätverk www.dissadroger.se


Om författaren

Författare:
Mikael Bomgren

Om artikeln

Publicerad: 09 aug 2004 10:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: