sourze.se

Jag - informationsterrorist!

Jag har bestämt mig. Jag skall bli informationsterrorist! Jag skall bli informationsterrorist om staten Sveriges nutida häxprocesser.

Du djävulska repressiva hämdlystna av ondo förblindade moraliskt dömande och förföljande rike. Ja, jag finner inga andra ord för den förföljelse som resulterat i de ständigt återkommande justitiemorden i NORMALA SVERIGES jakt på de moraliskt förtappade - i dubbelmoralens högborg.

Tidigare gällde paniken jazzen, dansbanor, swing, rock ’n’ roll och höftskak.

1933 besökte Louis Armstrong Sverige och fick en tidstypiskt rasistisk avhyvling av pressen:
"Hr jazzkungen och människoätarättlingen Louis Armstrong visar sin slätrakade flodhästfysionomi. Flaxande med en helt vanlig mässingstrumpet och en jättestor vit näsduk klafsar han fram till tribunen, visar tänderna, snörvlar, upphäver ett av sina vilda negroafrikanska förfäders urtjut, då och då omväxlande med ett gravhest gorillevrål från urskogen. Att hans lungor hålla är förvånande, men fysiskt brås han nog både på förfäder och gorillor."
Gösta Nystroem i Göteborgs Handels- och Sjöfarts-Tidning

När Harry Anslinger och FBI av ekonomiska skäl under moralisk mantel beslöt börja jaga cannabisrökare och jazzmusiker spred sig snart denna paranoia globalt.

Och vem minns inte Birgitta Stenbergs Apelsinmannen som återberättar 50-talets förföljelse av homosexuella. Då som nu en moralpanik ivrigt påeldad av säljande kvällsblaskors Knarkdödssexrubriker. 

Nu i nya kläder piskar det svenska samhället oliktänkare och "fluffisar" med samma dömande moraliska vindar. I även denna tid är nollvisionen imported from the U.S.

A WAR ON DRUGS som i USA har resulterat i tiofalt högre per capita antal fångar än i övriga västvärlden, varav merparten sitter för sk "victim less crimes" typ jointrökning. Enbart år 2000 arresterades över 1.5 miljoner Amerikaner för "drug law violation". Ett krig importerat till det frisinnade neutrala konungariket Svedala.

Passar det verkligen att importera US-designade krig förutsättningslöst? Och skall vi inte införa dödstraff för cannabis i blodet också nu när vi ändå är på gång? Varför nöja sig med att ta passet som svenske "drugtsaren" Fries föreslagit? Och scootern och mobilen? Don’t beat around the BUSH Fries! Varför inte fortsätta med lobotomeringen av oliktänkande som pågick till 1976? En rest från nazi-strukturer och svunnen tid. För trots att repressionen nu är i nya kläder är vi många som känner igen fascismens ansikte och börjar vakna i stugorna.

Och NEUTRALT? Gör inte Sverige vapen? Är inte vapen... varje vapen ett "weapon of massdestruction"? Det är så märkligt med dubbelstandard, kära Sverige. Tänk, jag som trodde att vara neutralt betydde att man inte vill kriga eller vara en av de största krigsprofitörerna och delaktig i en global krigsindustri vars yttersta intresse är ökad global konflikt. 

När skall ord betyda någonting igen och inte enbart vara propagandafloskler för hycklande makthavare som de kan slänga sig med internationellt? Och vad är vapen? Tobak, enligt beräkningar, kommer ta kål på runt 8 miljoner personer årligen 2020. Skall Sverige verkligen medverka till ett globalt genocide? För det är väl det vi gör med Swedish Match vars omsättning 2003 var 13 miljarder plus? Hur många liv kommer inte ni/vi som nation ha på ert/vårt samvete i framtiden? Ja, säkert många miljontals. Miljontals döda då Sverige i en allt mer escalerande profithunger även numera bidrar med vapen som används i Irak.

Bevis: Svenska vapen används i striderna i Irak
"Det är ett fruktansvärt hyckleri". Svenska vapen dödar i Irakkriget. Aftonbladet har sammanställt de vapentyper, krigsmateriel och utrustning som används.

Länk: aftonbladet.se

"Svenska freds- och skiljedomsföreningen kräver att vapenexporten till USA stoppas omedelbart:
- Det som sker nu är brott mot den svenska lagen. I de regler som finns står det att Sverige inte bör exportera vapen till länder som befinner sig i krig, säger Maria Ermanno, ordförande i Svenska freds.
- Det är ett fruktansvärt hyckleri att både kritisera kriget och samtidigt förse USA med vapen.
Statsminister Göran Persson erkänner att det känns svårt att svenska vapen nu används i Irak.", skriver Aftonbladet vidare.

Göran Person, jag tycker det känns svårt att 280,000 svenskar har flytt Sverige sen du kom till makten. Det känns svårt att du blivit en hycklare i BUSH-format vars beslut som strider mot Svensk lag inte bara är farliga, utan även direkt lett till slakt på tusentals oskyldiga människor. Är det dig vi skall hålla ansvarig? Är det dig dessa Irakiska barn kan kräva blodshämd på? Öga för öga tand för tand?

LÄNK:
IRAKKRIGSBILDERNA ANNAT SMÅTT O GOTT
Länk: ericblumrich.com

Vidare så är tobak den farligaste drogen för folkhälsan, fast  "kriga" mot potientiella peaceful John Lennonfans och gräsrökare i parker eller Indiens analfabeter genom att kränga snus går tydligen bra?!

"Swedish Match anser att tobak är en vuxenvara som inte bör säljas till personer under 18 år. Vuxna konsumenter, fullt medvetna om vilka hälsorisker som förknippas med tobaksbruk, bör däremot ha rätt att konsumera och njuta av tobaksprodukter.", skriver man på sin hemsida. Vore då intressant att få er kommentar på varför vi idag i Sverige skall förfölja folk som röker gräs? WHO-rapporten som kom för några år sedan som man gjorde allt för att dölja då den inte var politsikt korrekt om alkohol, cannabis och tobak fastslog:

"...cannabis poses a much less serious public health problem than is currently posed by alcohol and tobacco in Western societies."
 
Vad tycker Folkhälsoinstitutet om att Sverige kränger dödsdrogerna tobak och alkohol egentligen? Internationella drogprofitörer likt maffian i 20-talets USA. Med såväl tobak i portföljen samtidigt ni kränger storsäljaren Absolut med förföriska internetsiten i mångmiljon klassen abolut.com som lockar till nya drinkar varje dag - verkar det inte finnas några betänkligheter…

Kan det vara så att ni tjänar extremt mycket pengar på att alkoholen är det enda som folk skall tillåtas använda i Sverige? För visst är det så? Precis som alla vet staten högprioriterar att jaga fortkörare, ravers och inte att utreda våldsbrott.

"Brottsförebyggande rådet Brå har granskat polisens insatser mot narkotikabrottsligheten i en omfattande rapport 2003:12.

Brå konstaterar att allt mer resurser tas från ordningspolisens insatser mot våldsbrott till förmån för kriget mot knarket. Konkret innebär detta att misshandels- och våldtäktsfall prioriteras bort till förmån för knarkrazzior mot ungdomar. Av rikspolisstyrelsens tre mål för narkotikabekämpning läggs allt krut på insatser mot eget bruk och innehav. 70 procent av alla domstolsärenden om narkotikabrott handlar om ringa innehav. Den grova narkotikabrottsligheten, försäljning och smuggling, får däremot fortgå ostörd."

Länk: expressen.se

De stigmatiserade i detta tidevarv är: "rave-kids", "cyberhippies", "flower power people".

Här är några av den senaste tidens justitiemord i den svenska statens jakt på "evil doers": 

Mats Örnell
Efter att ha sålt vattenpipor, tändare och cannabisfrön som inte är olagligt i sin lilla "Happy Headshop" på Södermalm fick Mats känna på justitias blinda dom. Lagret i butiken av produkter beslagtogs och verksamheten skulle saboteras och utrotas. Samma produkter och rökverktyg som säljs över hela världen, Indien, Tyskland och Belgien skulle här bort. Trots att de ej var olagliga. Domstolen beslöt att vissa vattenpipor med cannabislöv var lagliga och vissa var olagliga. Än idag finns ingen som förstår denna dom.

Docklands
Ett alternativt till det komersiella McDonald’s som i besparingens Stockholm med svunna ungdomsgårdar blivit enda platsen att träffas. Moralpanik i kvällstidningar och en förföljelse utan dess like. När jag själv befann mig utanför Docklands en gång blev vår bil stoppad och genomsökt utan vare sig husrannsakanorder eller något som helst stöd i lagen. Tyvärr ett generellt återkommande mönster hos denna fobiska repressiva gren hos polisen vid namn Ravekommissionen.

Tvångsdrogtestade svenskar
Om du slickar dig om läppen eller tuggar tugg-gummi kan det vara nog för att snuten dömer dig på förhand och låter dig spendera natten i häkte! Tusentals svenskar drogtestades förra året. 41 procent av dessa hade inte ens tagit någonting. Undrar när Thomas Bodström, Sten Heckscher och Lill Lindfors kommer testas?

Joy Rahman
Expressens ledare skrev:
"När Joy Rahman på oklara grunder dömdes för ett mord han uppenbarligen aldrig begått och som han efter åtta år i fängelse sedan friades ifrån, var en av de saker som ansågs tala emot honom att han hade rökt hasch. Knarkare vet vi hur de är, tyckte länge det svenska rättssystemet."
Länk: expressen.se

"35-åringen"
Expressens ledare fortsätter: "Samma attityd syns i fallet med en 35-åring, som blev skjuten i magen och svårt skadad. Förövaren dömdes till fyra års fängelse för försök till dråp och domstolen beslutade om ett skadestånd till 35-åringen på 106 000 kronor. Brottsoffermyndigheten däremot beslutade i mitten av juni i år att han inte ska ha ett öre. Anledningen är att han hade rökt hasch när han blev skjuten, och alltså själv var brottsling. Om man råkar ut för ett brott i samband med att man själv begår ett brott, sade myndigheten, kan skadestånd inte komma ifråga.
Brottsoffermyndigheten har till uppgift att främja brottsoffers rättigheter, men det gäller alltså inte människor som gjort det en tredjedel av alla svenskar mellan 20 och 29 år gjort, liksom vår något äldre justitieminister - rökt cannabis."

Länk: expressen.se

Psykedeliska bokhandeln
En man som kämpat för droganvändares rättigheter i flera år och på så vis varit en nagel i ögat på polisen blev dömd till åtta månaders fängelse - för att ha sålt fyra paket med Knaster som en bisyssla till hans psykedeliska bokförsäljning över nätet. En produkt som säljs över hela Europa. Utblandad industrihampa med försumbar låg THC-halt. Industrihampa som EU ger odlingsbidrag till. Marianne von Wachenfeldt på SKL vägrade att testa TCH-halten den är under EU-gränsvärde och fastslog att den utblandade inustrihampan var knark. Produkten Knaster är en blandning med klöver, hampa och andra örter som ett alternativ för den som ej vill röka tobak eller cannabis. Utan "high" effekt.

Inter-press Gallerian
När polisen fick reda på att det alternativa livsstilsmagazinet High Times, som bl a berättat om Carl Sagans syn på cannabis, såldes av Inter-press i gallerian gjorde man en påhälsning. Nu mer säljs inte denna tidning längre, men väl vapen, cigarr och alkohol tidskrifter.

Dessa är några i raden av offer för en modern häxprocess utan dess like. Och listan kan göras längre.

I Sverige är du dömd på förhand - ibland. Har du själv erfarenheter av svensk narkotikapolitik?

Skriv till kevinsourzerediffmail.com


Om författaren

Författare:
Kevin Zaar

Om artikeln

Publicerad: 26 jul 2004 15:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: