sourze.se
Artikelbild

Ekwall svarar Romell om aftonbladetartikeln

Hej David Romell, blev tipsad om din artikel på denna sida via ett tips på min föraktade hemsida.

Det är ju en cool site och kul inte minst för dig eftersom du har hittat ett vettigt forum att bli publicerad i. Eftersom någon bett mig kommentera det du skrivit så OK, här några stolpar:

1 Det är tråkigt att du ska behöva "skratta åt" en bild som Aftonbladet publicerat på mig och ännu tråkigare att du nedlåter dig till att skriva något sådant.

2 Om du bara slutade att reta dig på min person så kanske du kunde läsa texten ordentligt. POÄNGEN var att landslagsledningen gör ALLT för att få landslaget att framstå som en samling söta dagisbarn. Det finns ett sekt-tänkande som är oroväckande. Det var det jag vände mig emot, inget annat.

3 Det är helt uppenbart att människor har olika åsikter och jag förmodar att du tycker att det är OK? Mailskörden i samband med texten i Aftonbladet var enorm, vilket föstås är ett tecken på att landslaget engagerar mer än någonsin. Över 70 procent av mailen stöttade mig eller var positiva i någon riktning. Vanligtvis brukar läsarkommentarer vara av motsatt art, de flesta hör bara av sig när de är arga och vill klaga på något enligt Aftonbladet. Många av insändarna/mailen går att läsa på på min hemsida. Men som sagt; alla tycker inte likadant. Jag accepterar det. Gör du?

4 Jag vet inte, men det verkar ganska uppenbart att du ogillar mig skarpt vilket kanske påverkar dig när du läser texten eftersom du inte verkar ha insett dess innebörd.
Glöm bara inte som jag nämner i texten: Det är tillåtet att vara annorlunda.

5 Att jag ombedes eller kontrakteras för att bli publicerad i TV4 och Aftonbladet, för att ta några exempel, är inga beslut jag tar själv.

6 Min hemsida är tydligen fortfarande en nagel i ögat på många. Konstigt nog, det måste vara oerhört lätt att LÅTA BLI att klicka fram till en website. Och lika lätt att klicka bort den om man råkar hamna där. David, du verkar ha åsikter om mycket på just hemsidan så jag inser att du ägnat en hel del tid åt den. Why? Brukar du peta i dina egna spyor också? Klicka bort istället och syssla med något du uppskattar istället, om jag tillåts komma med ett gott råd. På ekwall.se förs framförallt en dialog med några få tittare som gärna vill ha svar - det är det huvudsakliga syftet, jag har svårt att se att man retar sig på någonting sådant om man själv, som du David, gärna vill göra sig hörd exempelvis på den här sidan.

7. Jag skrev "så att det nästan börjar lukta lite Knutby.".
För att finna liknelsen med sekt. Det kan ha gjort människor illa, det var onödigt och för kontroversiellt.
Jag har bett om ursäkt för det.

Foto: Peter Widing


Om författaren

Författare:
Patrick Ekwall

Om artikeln

Publicerad: 07 jul 2004 00:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: