sourze.se
Artikelbild

Jag har träffat tumbakillarna

Nu har Högsta Domstolen sagt sitt. Killarna i Tumbamålet är oskyldiga till sexuellt utnyttjande. Det var banne mej på tiden att feministerna fick en smäll på fingrarna!

Nu har Högsta Domstolen sagt sitt. Killarna i Tumbamålet är oskyldiga till sexuellt utnyttjande. Därmed har vår högsta rättsinstans återställt en på senare år kontroversiell del av samspelet mellan könen tillbaka till det normala. En kvinna som ångrar sina egna handlingar dagen efter kan inte bara välja att polisanmäla sexbrott. Därmed har HD visat civilkurage och givit Sveriges alla feminister en riktig bakläxa. Det var banne mej på tiden!

Såvitt jag vet är jag den enda person i Sverige som träffat dessa tumbakillar innan HDs förhandling. Inga journalister har intervjuat dem. Jag fick kontakt med dem för ett par månader sedan under min granskning av fallet och satt och talade med dem i flera timmar. Innan jag träffade dem var jag övertygad om att de var skyldiga. Jag liksom alla andra blir ju påverkade av massmedia. Men efter mötet med dem fick jag klart för mig att det hela handlade om ett misslyckat sexuellt intermezzo. Killarnas berättelse om natten i Tumba när de hade sex med den berusade 37-åriga kvinnan hade, åtminstone i mina öron, det självupplevdas prägel och jag förstod redan då varför de blev friade i Hovrätten. De talade sanning! Nu har HD instämt. Detta betyder att sexuella handlingar bland kan gå snett utan att det ska föranleda polisanmälningar om våldtäkt m.m. Vinnaren är det svenska samhället som återgår till det normala och förlorarna är de fåniga halvkokta feministerna på Aftonbladet som piskat upp stämningen mot killarna i Tumbamålet.

Under 90-talet har antalet feminister inom svensk massmedia vuxit och många av dessa tror sig ha något slags samhällsansvar att lära den svenska kvinnan vad som är våldtäkt och vad som inte är en våldtäkt. Det finns flera exempel på artiklar i kvällstidningarna som i detta avseende är samhällets största bovar. Debatten har förts av Aftonbladets Kerstin Weigl och Belinda Olsson såväl som Expressens Nina Lekander och Brita Svensson för att inte glömma av TTs Eva Tures som ständigt rapporterat om sexmål med partiskhet för kvinnorna istället för att göra sitt jobb och rapportera opartiskt! Genom att, i deras artiklar, ständigt omvandla misslyckade sexuella samspel mellan män och kvinnor till sexuella brottshandlingar har dessa och flera andra journalister piskat upp en stämning som resulterat i att inte bara svenska kvinnor utan t.o.m. rättsväsendet blivit påverkad. Detta har föranlett en hel del felaktiga domar i sexmål. Vi ska inte tala om dem. Det har jag redan gjort i flera artiklar här på Sourze, men det är viktigt att påpeka att vad som för 15 år sedan betraktades som ett "ragg" har, i Sverige blivit omvandlat till ett brott. Mannen som försöker ragga upp kvinnan på krogen är i dag tvungen att backa efter första "nejet" istället för att gå vidare som den jägare som finns i alla oss män. Förr kunde man fortsätta uppvakta och kvinnan kunde ändra sig… Herregud hur många av oss har inte varit med om sådant? Men debatten i pressen har väckt ett konstigt slags medvetenhet hos kvinnor om att de är trakasserade om en man upprepande gånger uppvaktar dem genom att tjata på dem på krogen eller på jobbet.

Jag vill inte uppmuntra sexbrott, och jag vill absolut inte förolämpa kvinnor som verkligen blir våldtagna. Däremot vill jag hänvisa till det stora antalet felaktiga domar som avkunnats i Sverige under de senaste åren och jag vill skilja mellan misslyckade sexuella handlingar och sexbrott så att vi fattar vad skillnaden är. Vi läser ständigt i media om hur många polisanmälningar om våldtäkt som aldrig går till åtal och vi blir förbannade. Men sanningen är att 90 procent av dessa som inte går till åtal, gör inte det på grund av att det inte var sexbrott som inträffade! Killen som "snackar omkull" tjejen som i sin tur är med på noterna och ångrar sig morgonen därpå, har INTE begått våldtäkt. Om feministerna får deras vilja igenom kan det bli våldtäkt, men i dag har HD äntligen satt stopp för detta vansinne!

Feminismen i Sverige var bra på 70 och 80 talet. Då fanns det uppsåt som var hederliga. De som drev jämställdhetens debatt ska ha beröm. De har lyckats. Men vid sidan om dem finns de fåniga feministerna som gick för långt. Dessa har i dag fått en smäll på fingrarna av Högsta Domstolen genom domen i Tumbamålet. Jag hoppas verkligen att det gör ont!


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 05 maj 2004 11:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: