sourze.se

Ett sista bidrag

The man behind the mask
Episod 6
Björn goes to hell

När jag skriver det hät har jag lämnat den här sajten och kommer aldrig att återvända inte ens för att se mina egna betyg och kommentarer inte heller för att bli nedklankad av personer som jag känner sååå väl.

Detta efter en kommentar som jag fått från en person som jag en gång tyckt om som en kompis, denna person som vart en sån inspirationskälla den personen bör inte höja näsan för vad jag skriver snarare skall han sänka näsan och dra in bröstet för att inte vara så näsvis!

Jag som person stänger alla slussar för att slippa, min skola är fylld med ett gäng näsvisa snobbar som är bättre än alla andra... Det har visat sig att jag också har förvandlats till en sådan jag bör inte skriva så mycket mer eftersom att man får ett gäng vassa komentarer då men jag måste jag måste få skriva av mig!!!

Om jag inte gör det så kommer antagligen mitt huvud explodera av raseri och min fasad av förtroende kommer att falla lik Berlinmuren.

Det som folk har börjat skåda av mig är en dålig sida, för det är en dålig sida att visa när man är kär eller när man hatar, eller en rättelse när JAG skriver om något dyrligt!
Jag vet inte vad som kommer att fixa så att jag överleva detta utdragna sjävlmord. Just nu känns det som om jag är beredd på ett mindre folkmord där bara dom som fortfarande står sm mina kompisar skall stå kvar.

Men jag vill inte skrämma någon det är ju Gymnasium snart och jag kommer att slippa dessa plågoandar! Det känns skönt...

Så Welcome To My Nightmare, det finns inget mer att säga men jag önskar att någon ska lära sig att förstå mig!
Snälla Om någon utomstående förstår mig så maila mig snälla jag är i stort behov av hjälp...


Om författaren

Författare:
Björn Anderstedt

Om artikeln

Publicerad: 03 jan 2004 13:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: