sourze.se

Nalle Puh fick ersätta Michael Jackson

Bombningar kommer definitivt i skymmundan när Michael Jackson gör någonting över huvud taget, och ett osannolikt mediapådrag har nu haft fullt upp sedan den lokala polisen svepte in på MJs ranch.

Vaddå Turkey? Det är ju inte Tacksägelsedagen och amerikanarnas traditionella kalkon-måltid förrän nästa vecka!

Det är bara Wacko Jacko som gäller, och närhelst ordet Turkey trängde sig in i nyhetssändningarna och på prat-programmen på radio i går och idag, antog många att det handlade om kalkonen nästa vecka. Bombningar kommer definitivt i skymmundan när Michael Jackson gör någonting över huvud taget, och ett osannolikt mediapådrag har nu haft fullt upp sedan den lokala polisen svepte in på MJs ranch i Santa Barbara.

Det intressanta, tycker den här observatrisen, är inte att det tog honom en dag att frivilligt gå till polisen eller snarare att flyga i sitt privata Gulfstream-flygplan från Las Vegas, utan att det bara tog Michael Jackson mindre än en arbetsdag att få loss tre millioner dollar i cash! Det var den utsatta borgenssumman, vilken han omedelbart betalade, och sedan flög tillbaka till Vegas och fortsatte filma sin video för en ny låt.

Första instansen för en kommande rättegång, är en förhandling i rätten den 9 januari, 2004, så Jackson kan äta både kalkon och fira jul i lugn och ro. Jacksons låtar körs ideligen, men en stormarknad som körde Jackson-videos för kundernas nöje igår, fick så mycket klagomål att de satte på Nalle Puh istället.

O.J. rättegången kommer att se ut som en riktigt seriös affär, i jämförelse med den cirkus det blir när Jackson hamnar inför rätta. Men det lär ta minst ett år, eftersom försvarsadvokaterna kan begära uppskov redan innan den första förhandlingen i januari, så att de får mer tid att bygga upp ett försvar.

Lokalt i Kaliforniska huvudstaden Sacramento toppar fortfarande Arnold första sidan med nya politiska kallduschar för de dästa byråkraterna i stadshuset.


Om författaren

Författare:
Mona Branting

Om artikeln

Publicerad: 22 nov 2003 19:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: