sourze.se

Har Sourze lagt av för gott?

Som skribent i Sourze förväntar man sig att lämnad artikel kommer in samma dag eller senast dagen efter insändandet.

Tjusningen med Sourze är framför allt att man som skribent får se sina artiklar snabbt. Det måste vara tidningens bärande grundidé. Insändarskribenter i dags och veckopress får ofta vänta länge och ofta och utan att deras alster ens kommer in. Här har Sourze skyhögt överlägsen konkurrensförmåga när det gäller att dra till sig skribenter från olika håll. Sourze kan dels garantera att artikel införes och dels att den införes snabbt dvs helst samma dag.

Om detta inte kan ske bör skribenten naturligtvias meddelas och få klart besked om när den i så fall kommer att införas.
I mitt fall skickade jag in en artikel den 26 augusti och hade förväntat mig att den skulle införas direkt på morronen den 27 augusti. Jag såg att man började ta in artiklar vid 9-tiden och när den inte dök upp då så kollade jag vid 11-tiden när artiklar började strömma in. Men icke. Den kom överhuvudtaget inte in alls på hela dagen.
Vissa typer av artiklar anknyter till dagsdebatten i annan press och förlorar givetvis i värde om den inte kommer in direkt.

Sourze verkar ha förlorat stinget - man borde åtminstone svarat på mitt mail senare under dagen där jag efterlyste artikeln.

Slarva inte bort den jättefina idén med Sourze.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 29 aug 2003 15:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: