sourze.se
Artikelbild

2003 rekordår för TV-avgifter

Antalet TV-avgiftsbetalare nådde sin högsta nivå någonsin under 2002 och 2003 ser ut att bli ett nytt rekordår.

Antalet TV-avgiftsbetalare nådde sin högsta nivå någonsin under 2002 och 2003 ser ut att bli ett nytt rekordår. Då SVT ser TV-avgiftsbetalandet som en kvittens på att publiken uppskattar våra program är SVT nöjda med denna utveckling.

Att bedöma storleken på TV-avgiftsskolket är svårt att göra. Olika källor som SCB, Posten, MMS visar på olika antal TV-hushåll och dessutom är det inte säkert att ett hushåll alltid måste betala TV-avgift vilket kan vara fallet för en övernattningslägenhet eller studerande på annan ort skrivna hos föräldrar.

Vad SVT fokuserar på är att leva upp till våra public service mål, t ex. att säkerställa en opartisk och kritiskt granskande nyhets- och samhällsutbud och att göra breda och högkvalitativa TV-program. Vi hoppas att detta leder till att fler finner SVTs arbete värdefullt och därmed att skolket minskar.


Om författaren

Författare:
Fredrik Gren

Om artikeln

Publicerad: 27 jun 2003 09:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: