sourze.se

Drogens begär

Du finns du är runt mig överallt

Du finns du är runt mig överallt, du ditt substitut av lycka. Alla gånger du infiltrerat duperat min kropp mitt sinne övertygande att just du var allt för mig. Drog, slet förgörde mitt inre mitt yttre hela mitt jag, mitt jag som älskade dig. Dagar av timmar, minuter, sekunder du förnedrat mig med ditt gift. Hur fan kunde du göra så mot mig mot andra. All tid som försvunnit i dimman efter dig svaga minnen av rus. Du ville förgöra mig med ditt gift jag en sårbar själ. Din konstlade lycka som drev mig längre ner i ditt träsk av olycka. Överallt finns du runt mig runt oss sårbara. Jag förbannar din kraft jag ratar dig ditt as. Ser dig ofta runt om och i andra flashbacks av mitt forna jag, eller rättare sagt du. Fatta att du förlorat min själ, förlorat den till något bättre till min framtid. Bygger upp min framtid till mig där varje nekande av dig stärker min mur att förgöra dig. Inse att du förlorat, din kraft finns men inte i mig ditt as. Jag börjar bli fri, fri från makten begäret snart återstår bara hatet och hatet är riktat mot dig så känn min kraft som exploderar runt mig för att finna ett avslutat kapitel av dig ditt AS.


Om författaren

Författare:
Tobbe Johnsson

Om artikeln

Publicerad: 26 jun 2003 13:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: