sourze.se

Frågesportprogrammet

När jag var med i TV...

När jag var med i TV var det en frågesporttävling som jag var med i. Det snurrades på hjul, dansades halvnaket, blinkades med lampor och jag, jag svarade på frågor. Det gick rätt hyfsat. Programmet sändes i efterhand. Jag spelade in det på video.

Varje dag kommer jag hem från jobbet, klär av mig och slänger mig i soffan. Jag tittar på frågesportprogrammet som även ska spelas på min begravning. Ingen kyrkomusik eller predikan ska det vara. Mitt frågesportprogram ska ni få se och inget annat.

Pengarna jag vann för jag vann lite pengar har jag avsatt till en särskild grej. På gravstenen ska det finnas en skärm där frågesportprogrammet spelas om och om igen så att vem som helst kan komma och titta på det och minnas mig. Sen när hela skiten brakar samman så har jag ett kontrakt med Nasa. Där förbinder de sig att vid tiden för jordens undergång skicka ut en rymdskyttel med mitt program i så att eventuella utomjordiska civilisationer ska få budskapet att vi fanns här, ett litet tag, vi älskade och vi hatade, vi skrev dikter och byggde atombomber och jag var med i ett frågesportprogram.


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 08 maj 2003 13:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: