sourze.se

Hollywoodscener och klibbiga kroppar

Kärlek, värme och nakenhud. Visst är det skönt att få känna varm hud mot sin egen, speciellt om det tillhör någon som man håller kär.

Sömn är nog en av de skönaste sakerna som finns. Överallt kan man se människor som sover. På bussen, tunnelbannan, på en bänk. Alla har vi våra små ideér om hur man sover bäst. En del sover skönast av att få känna varm, naken hud mot sin kropp och att få somna i någons armar. En del vill sova själva, kan inte ens sova i samma rum med någon eller ens sova borta.

Jag själv föredrar nog att få sova brevid någon, att få känna varm, mjuk hud mot kroppen och att känna närhet.

Somna i någons armar... Visst låter det väl bra?
Riktigt bra faktiskt, lite mysigt och lite som på film. Tankarna far direkt iväg till nån schysst kärleksscen ur en Hollywoodfilm.

Men seriöst, hur skönt är det egentligen? Om sanningen verkligen verkligen ska fram? Alla vet vi nog att det egentligen inte är så skönt i slutändan.

Efter ett tag blir det varmt och så fort man lagt sig skönt så känner man hur huden börjar klibba, klibba som det gör när man sitter i en varm bil på sommaren och man sitter trångt i baksätet så att ens ben kommer åt personens brevid, sen kommer de små stickningarna i armen som sedan leder till att armen känns alldeles bortdomnad och tjock. Som sockerdricka som rinner från axeln ner i handen, genom vartenda litet blodkärl, för att sedan sluta sin tur längst ut i fingertopparna. När man sedan ska byta plats och försöka hitta en bättre och en ungefär lika mysig hollywoodinspirerad mysställning så får man alltid en armbåge i ryggen, huvudet eller något likande.

Och helt plötsligt har man tappat hela "myssuget" och det slutar med att man somnar med ryggen mot varandra.

Sen håller man på sådär, dag efter dag. Även om man hittar en rätt så skön och mysig ställning, som självklart inte är i klass med en sån där mysig hollywoodscen, så blir det ändå så förbannat oskönt efter ett tag.

Hur lyckas de? Jag bara undrar. Men hur kan de alltid lyckas på film?

Antar att man inte alltid kan få som man vill, men ska det vara så svårt att mysa? Även om det bara är lite?


Om författaren

Författare:
Linnéa Henricsson

Om artikeln

Publicerad: 06 mar 2003 12:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: