sourze.se
Artikelbild

Stora bröst och förlängda penisar

Nu är jag mer än lovligt trött på reklamen som kommer farande till min e-postadress.

Varje dag måste jag ha tag i en dator för att kunna tömma min inkorg på Hotmail som hela tiden bombarderas med reklam om hur jag ska göra för att förlänga min lem eller vart jag ska vända mig om jag vill ha stora bröst.

Det kan räcka med ett besök, en inloggning, men helst ska fanskapet rensas i alla fall två gånger för att viktiga, och riktiga, mail, vilka i och för sig är gråtfärdigt sällsynta, överhuvudtaget ska få chansen att komma fram.

Ingen reklam tack! Borde man inte kunna sätta upp en sådan skylt på sin e-postlåda? Är det inte lag på att man ska få slippa reklam i det vanliga brevinkastet om det nu är så att man inte vill klä hallgolvet med ICA och Konsum-erbjudande? Varför kan det då inte vara lag på att slippa all jävla porr i sin e-post? Vad skulle hända om Aktuell Rapport skulle börja trycka ner gratisex i barnfamiljers brevinkast en gång i halvåret för att göra reklam för sig? Nog skulle det bli ett herrans liv.

Jag vill också ha ett herrans liv när det gäller e-postreklam. För jag är så satans trött på alla dessa förlängda manslemmar som ska penetrera alla dessa kvinnokön tillhörande både grannies och lolitas.

Om jag så gärna vill ha den där nere några centimeter längre så tar jag väl för fan reda på hur jag ska göra på egen hand. Och vill jag ha större bröst så vet jag i och för sig inte riktigt hur jag ska bära mig åt, men inte fan ringer jag det nummer som står i alla dessa e-postmeddelanden som verkar stå på kö för att terrorisera min vardag.

Dags att lagstifta, för helvete, dags att lagstifta!


Om författaren

Författare:
Arvid Jurjaks

Om artikeln

Publicerad: 27 feb 2003 11:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: