sourze.se

Idag är jag hemma

och är sjuk, alltså inte så, nej utan fan vad ont i huvudet jag har,

kranen är helt igenkorkad, halsen uppsvälld innombords som om jag kört ett knippe brännässlor in och ut och in och ut hela natten över svalget, fan, det susar i öronen, ja fan vad det är synd om mig, jag ligger under pläd, dricker T och tuggar Vicks Blå, ja jo jag vet man ska suga, inte tugga men jag är väl helt enkelt homofob? Eller ja just nu ligger jag ju inte under en pläd utan sitter här och skriver den här skiten, men annars ligger jag under varm pläd med munnen full med Vicks blå. Nä, det där med homofob tar jag tillbaka, det känns fånigt, jag ska suga på nästa Vicks, jag lovar. Så vad vill jag då? Jo, om ni lovar att ta hand om världen idag så kryper jag in under filten igen. Fan vad synd det är om mig.

Huvudvärk.

Halsont.

Snuva

och

ryskradio i öronen.

Fan.

SHIT!


Detta är ett bidrag till Sourze Poesiskola.


Om författaren

Författare:
T.L Stjerna

Om artikeln

Publicerad: 07 feb 2003 10:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: