sourze.se

De mest oattraktiva kvinnorna

Efter en ideligen upprepning om hur "synd" det är om de "förtryckta" muslimska kvinnorna är det nu dags för oss att granska dessa "stackars" kvinnors utseende.

Ja, det är nämligen så att de muslimska kvinnorna är de mest oattraktivaste som finns på två ben. Detta har Bill OReilly på Fox tillsammans med bland andra Aftonbladet konstaterat.

- De mest oattraktiva kvinnorna finns uppenbarligen i de islamiska länderna... varför skulle de annars dölja sig? frågar sig Bill O’Reilly.

Aftonbladet fortsätter med deras minst sagt bisarra artiklar om de afghanska kvinnorna.

"Många kvinnor bär fortfarande burka för att dölja sin omoderna klädsel." 18/10-02

"Det är allas plikt att befria de afghanska kvinnorna"

Ja, vem vet... kanske befrias den afghanska kvinnan från "fulhet" och "omoderna kläder" när hon slänger av sig burkan.

I en undersökning 12/8-02 som Aftonbladet stolt visar upp är de svenska kvinnorna bland de vackraste i världen, medan Afghanistan inte helt förvånansvärt når första plats över de fulaste kvinnorna. Konstigt, med tanke på att väldigt få vet hur den afghanska kvinnan ser ut under slöjan... avslutas artikeln.

Det är inte bara rasistisk och naivt, utan även förnedrande. Bara för att de beslöjade kvinnorna vägrar vika ut sig i Playboy och för att folk tröttnat på att höra hur "förtryckta" de är har man istället börjat förolämpa dem offentligt. Och då kan man ju givetvis undra vilka som i såfall förtrycker den beslöjade kvinnan? Den muslimska skurken eller den västerländska hjälten?


Om författaren

Författare:
Sonya M'Rad

Om artikeln

Publicerad: 06 nov 2002 14:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: