sourze.se

Hela natten utan utlösning

Porrsugna, det finns alternativ till enfaldiga sprut!

När jag var ung så träffade jag en äldre man som var mycket intressant. Han tillfredställde mig på de mest otroliga sätt. Det handlade om lätta beröringar, dofter, överraskningar och förväntningar.

Denna man kunde vara med mig hela natten och jag kunde komma många gånger. Men jag blev ledsen för att han inte släppte kontrollen och blev galen i mig så att han skulle få okontrollerad och ohämmad utlösning. Jag fattade aldrig att han fick sköna orgasmer hela tiden. Senare fick jag veta att han hade övat in kärlekens tao.

Den här tekniken ger en belöning för mannen för att genom att behärska den kan man lära sig få flera orgasmer på rad utan att tappa erektionen eller få utlösning. Det krävs lite kvalificerat samarbete av partnern för att kunna lära sig tekniken – samt tid och ett förtroende för varandra. Det är inte särskilt svårt och handlar om att hitta punkter som skall tryckas på just när det är på väg att gå för honom. Efter träning kommer han kunna kontrollera det hela själv utan hennes beröringar. Härifrån finns det sedan en spännande väg med nya dimensioner att finna.

Vidare anser taoisterna att kvinnors och mäns sexualitet stämmer inte alltid så bra om man inte behärskar tekniken. Därför rekommenderar man att äldre män med potensproblem skall njuta av yngre kvinnor, som kan egga dem. Men man säger precis på samma sätt att yngre män skall vara med äldre kvinnor på grund av att äldre kvinnor har större lust på grund av sin säkerhet, sina erfarenheter och självkännedom, samtidigt som de kan ha också nytta av en man med bättre erektion och kondition. Äldre män orkar helt enkelt inte med sina äldre kvinnor om de inte har tränat och har en bra kondis.

Den här österländska filosofin bygger på olika antaganden om kvinnlig och manlig sexualitet. I grunden finns det kärlek och total vilja att uppnå lusten tillsammans. Till exempel utgår man ifrån att kvinnan behöver mycket längre startsträcka än mannen och jag har läst att det är minst 500 juck som mannen måste kunna prestera innan han skall ens förvänta sig att hon börjar njuta! Och då skall det inte vara pumpapumpa utan med olika riktningar och varierad styrka för att verkligen egga henne. Därför måste mannen ha bra kondition och lära sig en teknik för att stoppa sin utlösning. Jag har läst att Sting tränar hårt just för att han och hans fru utövar taokärlek sedan länge. Kanske är det orsaken till att de inte figurerar i kändisspalternas skandaler...

Det som saknas i dagens porr- och sexdebatt helt är dels aspekten om den manliga orgasmen. Idag verkar porr gå ut på att till varje pris visa sperma, gärna som en blaffa utanpå kvinnan, ungefär som en stämpling av något slag. I stället vore det trevligt att utveckla den tusenåriga kunskapen om hur mannen kan få mycket djupare och skönare orgasmer i samarbete med sin kvinna istället för att se henne som ett redskap.
Vidare saknar dagens porr helt de mogna kvinnornas perspektiv och därmed begränsas sexualiteten och dess representationer kraftigt.

När det gäller den romantiserade bilden av sex och kärlek som levereras till våra döttrar bör man kraftigt ifrågasätta vissa saker, till exempel den manliga passionen som okontrollerbar när den är äkta. Det är hög tid att tjejer lär sig att äkta passion kan också vara en stadig låga som brinner och värmer under trygga förhållanden istället för en storbrand som bränner snabbt ut sig och allt som den kommer i närheten av den. Det hade jag velat veta när jag var ung.

Egentligen avgörs vad som är "bra sex" först efteråt. Om man känner sig oändligt ledsen och ensam efter orgasmen har det inte varit bra sex oavsett hur häftig orgasmen var. Det är den där stunden efter då man antingen är avslappnad, bekräftad och lycklig – eller liten, ledsen eller utnyttjad – som avgör. Skillnaden mellan bra sex med en levande människa och förnedringsporren är just i den stunden. Det tål att tänkas på, för allt som är gott för kroppen är inte alla gånger bra för själen. Äkta bra sex har en själslig dimension men den finner man inte om man inte ens letar. Och det gör man inte om ens sexliv bygger på porr. Det är snarare bulimia på porr – bildvräkning, utlösning, tillfällig lugn tills man tvångsmässigt är där igen om en liten stund.

Killar och tjejer som inte tror mig kan gå till biblan och låna en bok om kärlekens tao. Det häftigaste med kunskapen är att man utvecklas tillsammans med sin partner och därmed bygger man också upp en relation som fungerar på alla plan. Då behöver man heller inte gå över gränser till barnsex, förnedring eller djur för att nå upphetsning, utan man kan lära sig att det finns oändliga möjligheter inom våra egna kroppar och nervsystem, bara man är tillräckligt tålamodig och fin i greppet för att hitta dessa!
Och med taosex behöver man inte vara rädd för att bli gammal eftersom sexet blir bättre och bättre ju äldre man blir och ju längre man utvecklas just med sin partner.

Det är sexigt.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 08 okt 2002 18:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: