sourze.se

Svar till Alla

Ibland har man fel, ibland har man rätt. Självinsikt är bara nyttigt, men kritik skall vara befogad.

Ingen människa är felfri, allra minst jag men å andra sidan är jag ett barn. Jag har bara 16 år på nacken, och antar att jag är en bit yngre än de flesta här. Det skulle vara väldigt skönt att vara felfri, jag strävar ditåt faktiskt. Jag vill vara felfri. Därför försöker jag lära mig om mina fel, och tar tacksamt emot befogad kritik om mina artiklar. Det lär mig om mig själv. Kunskap är nyckeln till makt, att känna sig själv innebär att ha makt över sig själv. Det vill jag kunna ha. Komplett makt alltså, över mig själv.

Sen finns det ju obefogad kritik, det är den där som rinner av en som nyfallet sommarregn, men som dock är farlig, då andra kan läsa kritiken och missta den för att vara befogad. Det är farligt. Jag är aldrig för totalitära regimer, jag är emot krig, jag gillar inte att vissa människor lever på de andras bekostnad, och jag vill ha ett rättvist samhälle.

Jag tror att jag inte gjort mig klar över detta tillräckligt då det ideligen dyker upp människor i kommentarerna som pikar mig för saker jag aldrig sagt. Jag är vänster, jävligt vänster, en riktig liten hjärntvättad rödingdolme. Men om ni ideligen ska koppla mig med forntidens idioter börjar jag tröttna. Jag delar inte Maos uppfattning om världen, han skapade inte mitt idealsamhälle och det gjorde ingen av de där andra svinen heller. Kommunism och demokrati är oförenliga i dagens läge vilket jag skrivit om tidigare Alltid rött, Alltid rätt. Det är en dröm, okej? Kanske tillochmed en dålig dröm? Alla mina kommentarer till kommunism och kommunism finns i Alltid rött, Alltid rätt, titeln är för övrigt ironiskt och syftar på att det bland så kallade alternativa ungdomar är tufft att vara vänster.

Jag har inte börjat bråka med människor på Sourze för att de är liberaler, moderater eller vadfansomhelst, men om ni vill hålla det på så låg nivå så misstog jag mig om sidan.

Det är alltid så att man har lättare att se problemen i någonting som är fjärran. Verkligheten är ibland som när man håller en bok för nära ögonen, allt blir bara blurr. Jag är inte dum, jag vill bara försöka nyansera skiten lite. Men för vissa verkar det ju som om det enda som existerar är dået och nuet, ingen framtid. Satsar man inget, vinner man inget, så enkelt är det. Och vågar man inte prova något nytt, ja då sitter man fast i samma skit livet ut. Så är det med människan och allting människan skapade/skapat/kommer skapa.

Jag gillar inte skitsnack. Därför försöker jag att bara inkludera saker jag vet att det finns grund för i mina artiklar. Artiklarna innehåller inga länkar, men likväl går det bra att söka på ämnena på nätet och hitta precis det jag skrivit.

Återigen, all befogad kritik är välkommen, eller som LOK sa:
...Vi har lager av kritik, för oss är det som guld, men för dig är det som skit!. Den obefogade, det vill säga skitsnacket skulle jag var glad om ni bara satt och svor ut framför era skärmar utan att dra den här på internet och slösa en massa plats. Kringlan, demokratiska rättigheter är ingen självklarhet, inte ens i Sverige.

Och jag försöker inte skylla ifrån mig, bara så att ni vet.

Med vänliga hälsningar,


Om författaren

Författare:
Idioten Puckosson

Om artikeln

Publicerad: 01 okt 2002 13:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: