sourze.se

Företagen som vann valet

Det finns ett antal företag som går som vinnare ur detta val.

Vill du investera säkert? Det finns ett antal företag som går som vinnare ur detta val.

Securitas är ett företag som måste haft en rejäl fest på valnatten. Efter att ha kammat hem ett antal miljoner under de senaste 8 åren under socialdemokratiskt styre så har de ytterligare fyra år med vinst att förvänta.

Fler och fler kommuner, företag och privatpersoner vänder sig till vaktbolag när polisen inte räcker till. De senaste 8 åren har alla kunnat se ökningen av väktare på gatan.

Men en fortsatt socialdemokratisk regering så kommer trenden att fortsätta. Rättstaten retierar steg för steg till förmån för väktarbolagen. Min gissningen är att om fyra år så kommer väktarbolagen ha egna brotssutredningar. Och man kan ju gissa på vilka brott som kommer prioriteras. Brott mot de så kan betala för sig såklart.

En annan bransch som måste smällt korkar på valnatten är försäkringsbranschen. Vi har under de senaste åren haft en markant ökning av privata vårdförsäkringar som gör det möjligt för rika att få bra och snabb vård. Göran Persson har också en sådan, han får sin behandling på Sophiahemmet.

Nu när vårdköerna kommer byggas upp i Stockholm igen kan försäkringsbolagen glädjas åt många nya kunder som kan betala för sig.

Sossarna gynnar verkligen näringslivet! Tack svenska folket för fyra år till med s!


Om författaren

Författare:
Daniel Somos

Om artikeln

Publicerad: 17 sep 2002 10:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: