sourze.se
Artikelbild

Masturbationsministern

Masturbationsministern ser dig

Det hände sig att ett litet obetydligt mittenparti - jag tror att det var Folkpartiet - föreslog att det i regeringen skulle beredas plats för en masturbationsminister. Förslaget rönte allmänt gillande. Remissinstanser förfrågades. Beslut togs. Folket fick sin minister.

Många undrade förstås vad vi skulle med en masturbationsminister till. Några veckor efter det att masturbationsministern hade tillträtt stillades dock denna undran. Alla svenska män i lämplig ålder mottog då en plansch. Denna plansch var tänkt att pryda det rum där mannen i fråga vanligen masturberar och föreställde ingen mindre än masturbationsministern själv i egen hög person, bekvämt tillbakalutad i en skinnsoffa, iförd fluga, hängslen, hatt och allt.

Där satt han, masturbationsministern, och övervakade myndigt alla svenska mäns masturberande. Det kändes lite underligt till en början men man vande sig ganska snabbt.


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 06 sep 2002 09:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: