sourze.se

Vidrigt med blek-blubbiga bilringar

Får man se ut hur som helst och ändå ha bikini?

Ser en medelålders kvinna i bikini. För liten bikini kan tilläggas. Förutom att hon är kritvit där shortens och t-shirten varit hela sommaren väller det fram en äckligt plufsig mjuk massa av bilringar mellan byxorna och överdelen.

Allvarligt talat tycker jag inte att det finns någon ursäkt för det. När jag själv fött mitt andra barn på kort tid och inte gick ner ordentligt i vikt gick jag med i viktväktarna. Med två små barn att ta hand om kämpade jag med points-räkning och matvägning i ett halvår - men det gick! För ett år sedan gick jag i mål och vägde då mindre än innan jag fick barn.

Det var faktiskt inte särskilt svårt. Besvärligast var det för att man i princip aldrig kunde äta på restaurang och ytterst lite snabbmat. En hamburgare på McDonalds och hela dagsransonen av points förbrukas. En Pizza innehåller två dagsransoner points. Lagar man maten själv kan man dock äta en hel del. Inget fett, mycket grönsaker kött eller fisk filéer och kokt potatis så kan du äta två lagade mål mat i rejäla portioner varje dag. Och en chokladpralin varje kväll. Obs! EN.

Allt som krävs för att gå ner i vikt med viktväktarna är lite karaktär och att man tar sig tid att laga mat.

En sådan där bilringsmage är resultatet av slapphet och ingenting annat. Det är ofräscht, osexigt och ohälsosamt! För mycket goda gräddsåser, choklad, smör, chips, vin, öl och lyxiga ostar och för lite självdisciplin.

Karaktärslösheten manifesterar sig i ett slappt bludder av bilringar. Nej, usch och fy fan, jag mår riktigt illa när jag ser det. Nu tänker inte jag stå här framför spegeln längre. Jag går och tar på mig en t-shirt.


Om författaren

Författare:
Anna Linusson

Om artikeln

Publicerad: 12 aug 2002 17:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: