sourze.se

Kayo tar av sig, Kaysa förfasar sig

Givetvis måste jag skriva om det, allt annat vore tjänstefel från min sida.

Så härmed deklarerar jag som om det skulle behövas att jag inte sympatiserar med Kayos val att låta kläderna falla likt en lilltå i ett cykelhjul*.

Båda våra kvällstidningar har Kayo på framsidan. I Expressen läser jag att hon valde att ta av sig alla kläderna eftersom bilderna blev för porriga annars. Hon har, får jag också veta, redan klätt av sig i Café och då visade hon brösten, något hon absolut inte kan tänka sig idag. ”… bröstvårtor eller könshår, det är för privat.”

Såpass, skönt att äntligen få det klart för sig, var den gränsen går menar jag. Så om man rakar sig och tejpar för bröstvårtorna då är det ok? Håll med om att det är lite hyckleri. Är skillnaden mellan sensuella, platsar-på-konstmuseum-foton och vulgära porrbilder verkligen vårtor och hår? Nej, inte håriga vårtor, that’s a different show.

Ska jag vara ärlig så väntar jag med spänning på vem det blir först med att visa allt. The full monty. Men det måste väl vara så att inte ett enda av de life-style-magazines som vänder sig till män är intresserade av full front nudity, för annars vore det väl gjort för länge sedan.

Med en envishet som inte står Monica Bodlings långt efter, undrar jag som vanligt varför en framgångsrik och till synes stark och vettig kvinna väljer att klä av sig och svaret denna gång blir ”Tänk vad häftigt att bli gammal och se tillbaka på hur snygg jag var när jag var 38 år.” Ett skäl så gott som något men var hon tvungen att publicera bilderna i Café?

Hade det inte räckt att hon plockade fram videon från den svenska schlagerfinalen om hon nu, om trettio-fyrtio, vill vandra nedför minnes-allén och se hur vacker hon var när hon var trettioåtta. Då fick hon ju dessutom se hur bra hon dansar, att hon faktiskt kan sjunga inte som Gladys, men dock och att hon har en otrolig utstrålning. Men det kanske är mer värt att titta på kort som visar att man är smal och slät. Att sammanfatta sina karriär och yrkesverksamma år med nakenbilder.

Ja, ja, var och en blir salig på sin fason. Tyvärr, ska jag väl tillägga. Det hade varit bättre om de blivit saliga på min fason.

* I Expressen berättar Kayo att hon efter en blöt kväll på krogen skulle cykla hem och det bar sig inte bättre än att hon fastnade med en högklackad sko i hjulet vilket resulterade i att lilltån slets av. På sjukhuset syddes den fast bara för att ramla av igen ! när hon var förband åt Grace Jones. Kul detalj: I Expressen står det att ”Kayo har bara fyra tår.” I min bok betyder det att hon saknar sex stycken och inte bara en. Men man får väl ha överseende just för att det står i Expressen, hihi.


Om författaren

Författare:
Kajsa Kallio

Om artikeln

Publicerad: 15 jun 2002 20:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: