sourze.se

Vi som inte tål våra män

Klart som fan att alla vill ha jämställdhet trots många rabiata kärringars påhopp på vissa män.
Hycklarnas Cirkus del 4.

Det finns en grupp som har synts väldigt mycket det senaste året. Debattsidor, tjejprogram och andra kanaler har bjudit in dessa personer att propagera för sina åsikter. Men risken är att de får explosionen av sitt hyckleri rakt i ansiktet.

Mediafeministerna:
För att undgå missförstånd så ska det påpekas att det inte handlar om feminister i allmänhet utan de som har blivit en slags mediala symboler för kampen för jämställdhet. Saken är bara den att det verkar som att det handlar mer om dem själva än om någon kamp.

Alla har rätt att kämpa för sina rättigheter, inte minst kvinnor som har varit underlägsna männen under ett bra tag. Men om man gör det måste man väl för fan tro på det själv. Mediafeministerna är nog den grupp som sminkar sig mest, syns i flest skitprogram och är högst seriösa deltagare i den mediacirkus de säger sig förbanna i det samhälle de säger sig hata.

"Det är samhällets fel, det är samhällets fel."

Men gör någonting åt det då, gör någonting istället för att vara med i Fråga Olle och Silikon. Sätt er och utarbeta en plan för hur man ska förändra någonting på riktigt istället för att skriva böcker som egentligen inte är några böcker och arbeta på tidningar som inte ger ett skit i era åsikter.

Kvinnorättskämpar i allra högsta grad. Mediafeministerna kämpar för kvinnans rätt att bli uppvisad i tv. Det är klart att feminister inte tas på allvar när de enda feminister som syns är de mediakåta som skriker sig loss i Tv-rutan. De är i allra minsta grad representanter för den stora kampen för jämställdhet. Inte bara står de och trampar på samma plats som de har gjort de senaste femton åren, inte bara vet de inte vad de egentligen tycker utan de försöker verka som om de vet. De försöker verka som att de har hela manligheten och hela världen runt sitt lillfinger.

Hyckleriet kring feminismen måste upphöra. Jämställdhet finns det väl ingen som tycker illa om trots många rabiata kärringars påhopp på vissa män. Alla vill väl innerst inne att det ska bli ett jämställt samhälle där män slipper laga bilen jämt och där kvinnor bara behöver laga mat varannan dag istället för varje. Vem gynnas inte? Jo, mediafeministerna. För var dag som var steg tas för att nå jämställdhet, desto mindre blir deras roll. Därför strävar de inte framåt. De vet att de hycklar och gör det med hånfull glädje.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 18 apr 2002 13:16

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: