sourze.se

Han sa att han skulle mörda mig

Jag är på gayklubb. En äcklig, snuskig svartklubb med ägaren, min kompis, . , en läderbög och pundare från Italien. Vi känner inte varandra så bra.

Jag röker gräs och sväljer hela bitar. Sköljer ner dem med fanta. Han och hans bögar drar linor kokain och dricker whiskey.

Min kompis snear efter ett tag och drar iväg och jag är ensam kvar med äckel. Tack och lov är det ingen som stöter på mig. Jag är rädd men vågar inte gå.

Min kompis kommer tillbaka. Han har ett stort köttsår på benet halva låret och är ännu mer cp än innan. Jag vill gå och han säger hotfullt att han ska följa efter mig och gör det. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv nästan. Han är ryckig och jävligt aggressiv, han spyr på gatan. Han viskar att han kan döda mig när han vill. Han har vapen och roterar runt mig.

Jag är nojjig av haschet och tror att han ska mörda mig.
Vi kommer hem, vi bor båda på samma vandrarhem, och han springer efter mig uppför trappan. Jag gömmer mig bakom soffan och ligger där och bara skakar. Han ser mig inte och blir så jävla arg och jag vet inte vad han vill. Han börjar skrika jävla hora, fitta och kastar bord och stolar omkring sig. Sen försvinner han. Kvar ligger jag skakande bakom soffan.


Om författaren

Författare:
Kalle Persson

Om artikeln

Publicerad: 28 mar 2002 11:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: