sourze.se

Håll Hårt i Miljonerna, Percy!

Vem ville ha en familj när man kunde få en dröse pengar? Vem fick Idén att det är Fint att Betala Tillbaka? Jag skulle behålla varje öre som det är just nu. Percy go!

hävda ensamrätten till en allmänoffentlig miljard - vem vågar det? jag vågar, percy, jag är Precis Som Du. när allting krackelerar - Kärleken Försvinner, Mamma Ignorerar, Farsan Dör - vad har man kvar?

du har dina pengar percy.

de får slicka någon annans tår. inte bygga helvetet med beröm och sedan ta tillbaka. DumHelveten som ger för att få tillbaka. Ja! Ja! Gud, Jag Ser Mig! det ställer till det i huvudet att träffa dig.

ibland när vi älskade kysste du mina fötter. det var så himla läskigt. guppa fram tillbaka, fötter på axlar och blickar i saliv. jag ska minnas det till jag dör. cross my heart hope to die.

äckelhjärnor: jag har semlor med ben och armar i min kyl och en linsgryta som just har lärt sig gå. ser fars arv i mig varje gång jag går förbi.

jag tror inte det finns en enda människa i världen som jag vill tala med förutom kanske du och kanske han som var innan dig.

ska vi snacka statistik är det viktigt att det var sex år sedan han älskade mig. sjukliga sjukligheten i det varma gushet. det ställer till det i huvudet att träffa dig.

min statistik är outstanding. a perfect hundred on crash and burn. jag förtjänar mina miljoner men de finns inte hos mig! och är jag inte riktigt redig i skallen när du ringer så slå mig inte är du snäll.

för jag dör om du inte tycker att jag är bra. Vad Begränsande, säger Du och jag vet aldrig vad du menar. det ställer till det i huvudet att träffa dig.

jag tänkte scaffolding när vi talade om kvinnor, Du och jag. jag tänkte scaffolding och Vygotskijs nära utvecklingszon som om du var ett barn.

såklart du inte kan älska mig. jag är Kärringen från SkolHelvetet.

allting handlar om avsaknaden av självbevarelsedrift - Du har Den. Du är Bra - och heja percy som inte betalar tillbaka - inte en jävel ska behöva betala tillbaka.

här kommer mamma med maten. Jag Vill Dö, mamma, Jag Vill Inte Leva. Ska Vi Städa Lite Kanske? säger hon med besvikelse och uttråkan.

Håll Käften och Var Tacksam, säger mamma. betala tillbaka, percy, betala tillbaka Genast! skiljer du dig från farsan så skjuter jag dig, lilla mamma. Gå Nu Härifrån och Leave me Be.

jag måste skrika i mitt badkar.

men jag springer ut efteråt efter henne SåKlart med en tomat i ena handen och en kotlett över axeln som Dali På Sin Cykel Genom Stan.

jag glömde säga: Förlåt mig Mamma. och: jag har Aldrig Slutat Sakna Dig Mamma. jag glömde säga: jag har aldrig behövt dig så mycket som jag behöver dig nu.

så var det regeln om den Taskiga Tajmingen: mamma Lyssnar Inte Någonsin. det har ställt till det i huvudet av att träffa dig. när jag skriker i mitt badkar tänker jag:

håll hårt i dina miljoner percy dom är allt du har

- Gör Överlevande en Döende Farsa! Kärringen från SkolHelvetet har ingenting kvar att ge tillbaka. fast att hon vill. vad ingen jävel skall.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 20 feb 2002 10:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: