sourze.se

Jag var en nörd nu är jag en sexbomb

"Nu är mina bröst lika stora som zeppelinare och min rumpa tajt som en nötknäppare. Jag var en tönt, men Ricki nu rockar jag."

Ricki Lake har ett eget program. Hon bjuder in gäster som ska prata, klaga, gräla och väldigt gärna också slåss för att trissa upp tittarsiffrorna.

Go Ricki, Go Ricki!

De idiotiska ämnena duggar tätt, "Förut var jag en nörd och nu är jag en sexbomb", "Min man är transvestit, själv är jag lesbisk och nu klagar våra barn" eller "Ricki jag vill bli som du, gör om mig". Allt med fokus på vilka ickeproblem som finns i det amerikanska samhället. Istället för att ta upp de riktiga problemen.

Go Ricki, Go Ricki!

Men det är inte det värsta. Ricki själv, moralistbitchen nummer 1, klankar ner på gäster som inte delar hennes uppfattning. I ett av programmen, där en mor på grund av fattigdom var tvungen att snatta för att kunna få mat till sina barn, drog Ricki med sig hela publiken i ett slags försök till omvändning. Man ville visa modern hur fel hon gjorde genom att totaltrakassera henne. "Du är dum i huvudet" kunde Ricki lika gärna sagt.

Go Ricki, Go Ricki!

GÅ HEM RICKI!


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 07 feb 2002 16:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: