sourze.se

Till alla sourzeskribenter

Eliten har upprättat sina listor, men mitt namn fanns ej med på en enda lista.

Här på Sourze finns ett A-lag och ett B-lag och jag hamnade tyvärr i det senare laget. Det finns så många skribenter som kommit i skymundan. Jag har läst många mycket bra artiklar av skrivare som inte blivit ihågkomna.

Mina artiklar och mitt namn verkar inte hellre ha lämnat några spår efter sej. Förhoppningsvis har jag lärt mej något av mina besök på Sourze. Jag kan aldrig sluta skriva, men bör väl utveckla mitt sätt att skriva.

Det har varit en lärorik tid. Har läst en del kommentarer och artiklar. Vissa har varit mycket provocerande och en del har varit direkta personangrepp. Antar att jag också har varit både provocerande och ironisk ibland, det kan man kosta på sej, då man har chans att få 10 000 kronor. Vad gör man inte för att vinna? Kanske är det så för de flesta skribenhterna här. Vinna eller försvinna.

Jag har fått en del vänner här, som har gett mej mycket värme och sympati. Fina mail med positiv feedback. Det finns i alla fall några som har uppskattat mina artiklar. Tack alla ni.

Att skriva så mycken glädje ger
Trevlig helg jag önskar er
Njut av julematen och av livet
Njut av allt som är oss givet
Glöm ej bort du har en själ
Tänk också på dess ve och väl.
Res bort ibland på sinnlig färd.
Då möts du av en stressfri värld.

Vi kanske möts, ett annat år, en annan dag. Jag kanske kommer igen, tar nya tag.

Med förhoppning om en fridfull jul för alla här på Sourze
ingen nämnd och ingen glömd.

MERRY CHRISTMAS, FELIZ NAVIDAD, FRÖHLICHE WEIHNACHTEN, HYVÄÄ JOULU.


Om författaren

Författare:
Vivi-Ann Bryggman

Om artikeln

Publicerad: 22 dec 2001 16:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: