sourze.se

Jag älskar Jeppsson och Holmqvist!

Alla dessa skribenter, alla deras texter, så lite tid!

Världens bästa människor finns här på Sourze! Det finns inget mer fantastiskt än tänkande individer och människor som engagerar sig i sin omgivning.

Stefan Holmqvist som jämt och ständigt ifrågasätter och är en hänsynslös kritiker! Stefan, du är en förebild och en ständig sporre i mitt eget engagemang. Om alla vore som du skulle världen vara en bättre plats att leva på. Stefan, du är enastående!

Fredrik Jung-Abbou, skriver mycket engagerande och bra texter. Mer än väl värd priset för redaktionens val för sin enastående artikel! Fredrik, alltid avvägd i sin artiklar och en fantastiskt skribent. En av få som skriver artiklar som även får mitt hjärta att reagera. Fredrik, du är enastående!

Tobias Jeppsson, man vet alltid var man har honom. Ständigt vänster och ständigt provocerande. En tänkande individ som alltid bjuder upp till fajt! Jeppsson gör ett magnifikt jobb! Hård i sina principer, djup i sina utlägg med en analysförmåga som få. Jeppson, du är enastående!

Det finns säkert fler som förtjänar en elog. Men det är dessa personer som faller mig in för tillfället! Vi får aldrig glömma att människan är en fantastisk kreation som är kapabel till enastående bedrifter bara den använder sitt förnuft. Trots våra olikheter så är vi alla lika. Det får vi aldrig glömma!


Om författaren

Författare:
Daniel Somos

Om artikeln

Publicerad: 29 nov 2001 11:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: