sourze.se

Fredrik Jung-Abbou, vad vill du?

Människor är ni rädda för förändring, vill ni inte ge upp era nallar, läs Fredriks makalöst självrunkande artikel om egoism.

Fredrik Jung-Abbou har talat om för oss hur det ska vara, eller har han det? Bedöm själv:
Länk: sourze.se

Själv tycker jag mest att han flummar runt i någon slags ord-och citatonani för att påpeka att han visst har sett Apocolypse Now, både den nya och den gamla versionen.

Och det är klart som fan att man ska skratta åt mobiltelefoner med dubbla displayer, Freddan lille, vad annars ska man göra med dem. Det finns ingen anledning att sitta och forska och komma fram med nallar som väger 2 och ett halvt gram mindre än den tidigare versionen när en människa ändå inte kan känna den skillnaden.

Fredrik Jung-Abbou tycker att det är bra med sådana onödiga ting, det skapar ju arbetstillfällen, det är ju jättebra. Ja, skitbra, medan allt fler söker sig till den självgödande it-marknaden blir arbetare inom vård, skola och omsorg allt färre och färre. Med vad gör en cp-skadad unge, två pensionärer och en mobbare när vi kan få mobiler med utbytbara skal. Man kan alltså välja vilken färg man vill ha på mobilen, det är sant, jag lovar.

Och hycklare är jag nog inte eftersom jag står för det jag skriver, jag konsumerar inte mer än jag behöver. De produkter som sedan samhället försöker trycka på mig, som rosa möss till datorn, en liten miniatyrsolstol till mobiltelefonen eller annat clas-ohlson-krimskrams så säger jag stopp. Så länge jag avsäger mig dessa onödigheter står jag för det jag skriver. Fredrik Jung Abbou å andra sidan, har gett upp, han tycker inte att det är någon ide så han vill tysta mig. Eller som han säger själv:

"Navid Modiri är farlig. Farlig inte bara för mig utan för dig som läser detta. Någon borde få tyst på honom omedelbart."


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 26 nov 2001 16:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: