sourze.se

Det här är fan inte en artikel!

Det här är INTE en artikel, det är "penisbabbel", det är "mansgriserier". Det är på inte riktigt, LÄS DET INTE!

Det finns författare och det finns såna som bara vill vara häftiga. Jag vet inte vad Linda Skugge sysslar med. Jag hoppas att någon kan hjälpa mig att förstå. Hon skriver en bok som egentligen inte är en bok och hon får den utgiven, inte för att den är bra utan för att hon är Linda Skugge. MediaSverige slickar röv som aldrig förr.

Boken handlar om att det är synd om Linda Skugge och det är VERKLIGEN synd om Linda Skugge. Hon lyckas inte med någonting. Hon kan inte vara feminist, eftersom hon berömmer Rocky, teatershowen medan alla andra likasinnade tycker att den enbart består av sexistisk smörja. Hon kan inte skriva, det har vi märkt av genom att läsa hennes bok och hon kan inte vara häftig trots att hon försöker. Jag har nämligen genomskådat henne. Jag har genomskådat Linda Skugge och hon är inte cool på något sätt.

Gå inte på hennes fula marknadsföringstrick. Linda Skugge vet att den åldersgrupp som hennes bok riktar sig till är känslig, hon vet hur hon ska lura dem. Hon skriver köp inte den här boken och då är det klar att de gör det.

Det hon gör med boken är att skriva om sitt liv, om hur synd det är om henne och att allt är mörkt och deppigt och jobbigt. Samtidigt som denna förfärliga spyparad av självömkan bygger hon upp ett försvar gentemot all framtida kritik. Hon skriver med en sådan sarkasm och självironi att man inte kan kritisera någonting eftersom det redan är gjort. Hon lämnar ingen plats för andra att kritisera henne eftersom hon mobbar sig själv. Linda Skugge fegar.

Nu har Skugge även deaktiverat sin gästbok på hemsidan Länk: lindaskugge.se efter att ha fått mängder av kritik i form av arga gästboksinlägg. Även detta är ett tecken på att människan inte kan ta emot kritik.

Hennes bok är verkligen inte en bok. Därför ska du inte gå på hennes omvända psykologi, köp inte boken bara för att hon säger att du INTE ska det. Det är ett sätt för henne att leva upp till sin speciella image, låt henne inte lyckas med det. Sådana som hon ska inte få skriva.

Därför skrev jag den här artikeln.
OCH DÄRFÖR ÄR DET HÄR FÖR FAN INGEN ARTIKEL.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 12 nov 2001 13:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: