sourze.se

Avslöja feministerna!

Feministerna sviker kvinnorna som vill leva med sina barn!

Det är hög tid att avslöja feministerna och deras svek mot kvinnor som vill prioritera sina barn. Det är de som bär ansvaret att det föds så få barn och att moderskapet idag har lägre värde än någonsin.

Feministerna har mannen som norm och menar att kvinnan skall efterlikna mannen till punkt och pricka. Hon skall arbeta lika mycket som han och inte vårda barnen längre tid än han. De kvinnliga egenskaperna som modersinstinkt och viljan att ta hand om barnen, anser de ej ha biologisk grund utan endast kulturellt betingat. De vill inte ens erkänna att det finns biologiska och psykiska skillnader mellan könen.

De säger sig representera alla kvinnor. I själva verket förtrycker de alla de kvinnor som vill leva nära sina barn under de så viktiga och känsliga småbarnsåren.

Feministerna menade kanske väl i begynnelsen, men i sin iver att förändra samhället glömde de något mycket väsentligt. De bortsåg, kanske genom ren okunnighet, från att människans mest grundläggande behov, de som har med fortplantningen och vården av avkomman att göra, är exakt de samma idag som på stenåldern och de låter sig inte ostraffat moderniseras.

Feministerna har själva aldrig upplevt barnen som den största glädjen i livet. Att andra kvinnor vill leva nära sina barn, dela deras upptäckarglädje och lära sig livets under genom barnen, är obegripligt för feministerna. Vi vanliga kvinnor känner att barnen är livets mening. Men vi tillåts inte uppleva det! Vi tvingas lämna bort det käraste vi har.

I feministernas trånga synfält är barnen ingenting annat än hinder för kvinnans självförverkligande. Ett hinder som så snabbt som möjligt efter födelsen måste undanröjas!

Och i sin snåla själviskhet, missunnar de alla andra kvinnor att få uppleva glädjen och lyckan som barnen skänker.

De har skapat ett barn- och kvinnofientligt samhälle. Ett samhälle som är fientligt mot själva livet. Ett samhälle enbart inriktat på egoism, pengar och karriär. De har infört en djupt orättvis fördelning av barnomsorgspengarna. Avsikten är förstås att göra det ekonomiskt omöjligt för kvinnor att själva vårda sina barn.

Vi måste avslöja feministernas lögner och svek mot kvinnorna och barnen. Vi måste skapa ett samhälle som ger valfrihet åt alla kvinnor och ger dem rätten att leva med sina barn! Vi måste bygga ett nytt folkhem! Där ALLA kan känna sig välkomna!


Om författaren

Författare:
Monica Bodling

Om artikeln

Publicerad: 09 nov 2001 11:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: